Home > Lucid Group utmanar Tesla och har stigit med 7% idag – här kan du köpa aktien

Lucid Group utmanar Tesla och har stigit med 7% idag – här kan du köpa aktien

Lucid Group har utannonserat planer att expandera och leverera lyxelbilar i oktober. Dessa bilar kan skryta med prestanda som slår Tesla. 

Elfordonsindustrin ökar. Tesla har länge varit i fokus och lockat till sig alla typer av investerare. Nu vinner en annan startup, Lucid Group, snabbt mark och hotar Teslas ledarställning. Låt oss ta reda på hur de kan slå Teslas häpnadsväckande tillväxt och om du bör lägga till denna aktie i din portfölj just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Lucid Group på nätet

Lucid Group (NASDAQ: LCID) är en innovativ startup. Om du vill satsa på den framväxande elfordonsindustrin kan du investera i deras aktier genom att registrera dig hos en av våra rekommenderade mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Lucid Group?

Lucid Group är en amerikansk startup som tillverkar lyxbilar. Deras första lyxfordon, känt som Lucid Air, har den längsta räckvidden på marknaden och tar sig över 800 km. I oktober kommer företaget att börja kommersialisera sina modeller Pure, Touring och Grand Touring.

Ska man köpa aktier i Lucid Group idag?

Lucid Groups aktiekurs steg i går efter att äntligen ha berättat för sina investerare vad de har väntat på: de har äntligen inlett kommersiell produktion, med leveranser planerade till oktober.

Även om de inte finns på marknaden ännu är Dream Edition den dyraste modellen och alla reservationer är slutsålda. Med en planerad kapacitet på 520 fordon har Dream Edition ett startpris på 169 000 dollar. Totalt sett har Lucid Groups för närvarande 11 000 betalade bokningar och totalt 13 000 på alla modeller.

Vidare tillkännagav företaget sina expansionsplaner, nämligen att öka Air-produktionen genom att lägga till 2,85 miljoner kvadratmeter till sin tillverkningsanläggning. Detta är också det första steget mot att producera deras första SUV, planerad till 2023.

Företaget lever upp till sina löften, så investerare har visat obegränsad entusiasm.

En prisprognos för Lucid Group år 2021

Lucid handlas just nu till 26,28 dollar. De förväntas nå en högstanivå på 30 dollar under de kommande 12 månaderna.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto