Home > Lucid Motors har tappat inför månadens första leverans – dags att köpa dippen?

Lucid Motors har tappat inför månadens första leverans – dags att köpa dippen?

Lucid Motors aktiekurs har korrigerat denna vecka. Ändå förblir investerarna optimistiska i väntan på nyheter när lyxbiltillverkaren kommer att börja leverera den här månaden, vilket potentiellt kan få priset att stiga.

För en vecka sedan diskuterade vi Lucids ambitiösa planer att utmana Tesla. Sedan dess har priset sjunkit med cirka 2,4 dollar, så frågan är om Lucid var ett mål för investerarnas överdrivna entusiasm eller om detta är ett utmärkt tillfälle att köpa dippen.

Låt oss se var du kan köpa eller sälja Lucid, och anledningarna till att köpa eller sälja.

Hur och var du kan köpa aktier i Lucid Group på nätet

Du kan investera i Lucid Group genom att registrera dig hos en av våra rekommenderade mäklare: 

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Lucid Group?

Lucid Group tillverkar elfordon. Dess ambitiösa mål är att utmana Teslas ledarställning på denna marknad, följt av målet att sänka kostnaden för elbilar i framtiden för att göra dem billigare för alla konsumenter.

Ska jag köpa aktier i Lucid Group idag?

När vi diskuterade Lucid Group förra veckan gick företaget nyligen ut med målet att påskynda sin tillväxt. Vi har också nämnt dess ambitiösa planer att utmana Tesla och starta utrullningen av sina elfordon i slutet av oktober.

Trots den nedåtgående prisförändringen och korrigeringen för femte dagen i rad, förblir aktiekursen på stödnivån över den lägsta nivån över 2 veckor på 23,5 dollar. I skrivande stund är priset satt till 24,02 dollar, vilket är en korrigering efter den stigande pristrenden som nämndes förra veckan.

Lucids VD, Peter Rawlinson, höll ett tal för analytiker, investerare och media på Lucids fabrik i Casa Grande förra onsdagen. Han uppgav att företaget har tillräckligt med likviditet för att finansiera sin produktion fram till slutet av nästa år.

Med de första leveranserna runt hörnet förblir Lucid Groups aktiekurs beroende av privata investerare. Om företaget lever upp till sina löften ligger företaget på kollissionskurs med Tesla.

En prisprognos för Lucid Group år 2021

Lucid Group förväntas snart nå 27 dollar och upp till 30 dollar nästa år.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto