Home > Marknadssvepet 13 november | DAX, SPX, OMX, Guld, Olja, EURUSD, USDJPY, US 10yr | Teknisk analys

Marknadssvepet 13 november | DAX, SPX, OMX, Guld, Olja, EURUSD, USDJPY, US 10yr | Teknisk analys

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

I veckans marknadssvep analyseras bland annat skräpobligationsindexet HYG som fallit igenom intressant stödnivå. Ytterligare nedgång kan trigga ett risk off-sentiment i marknaden. Valutaparet USDJPY befinner sig också vid intressanta nivåer och köpare behöver försvara stöden för att inte spä på risk off-sentimentet. EURUSD konsoliderar strax under nacklinjen i huvud skulda formationen som bröts den 26:e oktober. Övriga marknader som analyseras i marknadssvepet är S&P500 som fortsätter trenda upp,  DAX, OMXS30, guld, olja, USD/SEK och US10Y.

Om det är någon marknad du vill att vi analyserar så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto