Home > Marknadssvepet 27 november | DAX, OMX, SPX, Guld, Olja, EURUSD, USDSEK, US 10yr

Marknadssvepet 27 november | DAX, OMX, SPX, Guld, Olja, EURUSD, USDSEK, US 10yr

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

EURUSD har återigen hittat styrka och passerade i fredags oktobertopparna vid 1,1853-1,1857. Ett eventuallt återstest av dessa sammanfaller väl med den uppgående trendlinjen från botten i oktober vilket således blir ett intressant område att ha under uppsikt. Den amerikanska 10-åringen fortsätter sin rörelse i den mindre traingelformationen och utrymmet i formationen blir allt mindre. Svenska index har hittat lite mark under fötterna och konsoliderar vid stödet runt 1605 vilket även sammanfaller med 50 %-fib i rörelsen från sommarbotten i augusti till hösttoppen i oktober. RSI börjar trenda upp efter att ha varit översåld vilket är en första indikation på att köpare kan vara påväg tillbaka. Övriga marknader som analyseras är DAX, S&P500, USDJPY, USDSEK, Guld och olja.

Om det är någon marknad du vill att vi analyserar så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto