Home > Marknadssvepet: Guld tappar lite glans

Marknadssvepet: Guld tappar lite glans

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

USD/JPY testade stödet vid 111 och tog därefter ordentlig fart på uppsidan. Intressant att se om köpare kan trycka paret vidare mot den långa negativa trendlijen från topparna sommaren 2015.  S&P500 gjorde något så ovanligt som att handlas ner två dagar i rad under förra veckan…momentumrörelsen är dock fortsatt intakt. Guld har handlats svagt och förra veckan bröts stödet vid den positiva trendlinjen från botten 2016. Intressanta nivåer hägrar vid 1200.

Om det är någon marknad du vill att vi analyserar så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto