Home > Marknadssvepet: Håll koll på den amerikanska 10-åringen.

Marknadssvepet: Håll koll på den amerikanska 10-åringen.

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

Den amerikanska 10-åringen fortsätter sin negativa trend och har nu återtestat motståndet vid trendlinjen ett antal gånger. Intressant att följa utvecklingen och se om säjlare tar oss under det intressanta stödet vid 124,25 eller om köparen till slut kan ta sig igenom den negativa trendlinjen. OMXS30 handlas i en negativ kanal från början av november och var nere och testat stödet runt 1580. Intressant att se att RSI (10) trendar upp under samma period. Är det en positiv divergence vi ser? Övriga marknader som analyseras är DAX, S&P500, EURUSD, USDJPY, HYG, guld och olja.

Om det är någon marknad du vill att vi analyserar så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.