Home > Marriott International har nästan stigit med 16% denna månad – Här kan du köpa aktien

Marriott International har nästan stigit med 16% denna månad – Här kan du köpa aktien

Marriott International håller på att vända från de låga noteringarna under pandemin och har ökat med 16% denna månad. Företaget är ett av de som tjänat på att reseindustrin börjar återhämtar sig. 

Pandemin lämnade stora spår i resebranschen och angränsande sektorer. Men då den globala ekonomin återhämtar sig vänder restauranger, hotell och flygbolag tillbaka. Ett sådant fall är Marriott International, som har ökat med 16% den här månaden.

Låt oss diskutera den positiva medvinden för branschens tillväxt och vad du kan förvänta dig under de kommande månaderna.

Hur och var du kan köpa aktier i Marriott International 

Marriott International är ett stort företag listat på Nasdaq (MAR). Du kan investera i den återhämtande resebranschen genom att öppna ett mäklarkonto på nätet. Våra rekommenderade nätmäklare är:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Marriott International?

Marriott International har djupa rötter i resebranschen. De driver och licensierar många fastigheter, inklusive hotell, och ägs till 88% av familjen Marriott. Marriott är den största hotellkedjan i världen baserat på antal rum och finns i över 130 länder.

Ska jag köpa aktier i Marriott International idag?

Om du vill dra nytta av resebranschens återhämtning skulle investeringar i ett så stort företag som Marriott International erbjuda dig betydande exponering för det. Många analytiker tror för närvarande på en stigande trend för denna aktie eftersom hotellkedjan fortsätter att lägga till rum, i syfte att utöka sin marknadsandel mitt i ekonomisk och industriell återhämtning.

Marriott International ökade med 16% denna månad. Det som ledde till denna imponerande tillväxt är att regeringar lättar på resebegränsningar runt om i världen. Redan för några månader sedan, i augusti, lyckades Marriott slå marknadens förväntningar och registrerade en intäktsökning på 114% jämfört med föregående år, men cirka 40% lägre jämfört med nivåerna före pandemin, vilket signalerar ytterligare potential.

En prisprognos för Marriott International år 2021

Sedan 2018 har prisnivån på 150 dollar fungerat som en stark teknisk resistensnivå. När detta skrivs verkar företaget ha tagit sig över denna nivå med ett aktiepris på 155,44 dollar. Den högsta prognosen för de kommande 12 månaderna är 178 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto