Home > Meggit stiger i taket 60%: här kan du köpa aktien idag

Meggit stiger i taket 60%: här kan du köpa aktien idag

Meggit plc (LON: MGGT) är en av dagens bäst presterande aktier på marknaden.

Om du vill investera i Meggit – en av dagens hetaste aktier – eller om du bara vill veta mer om företaget och vad de gör, har du kommit till rätt ställe. Läs vidare för att få reda på allt du behöver veta, inklusive vår prisprognos för MGGT för 2021 och framåt.

För dig som vill köpa aktier i Meggit snabbt, enkelt och billigt kan du kolla in avsnittet direkt nedan. Där hittar du vår lista över de två bästa platserna att köpa aktier i Meggit i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Meggit på nätet

För att köpa aktier i MGGT kan du klicka på en av länkarna nedan, sätta in pengar på ditt konto, välja det antal aktier du vill ha och verkställa din transaktion.

Här är de två bästa plattformarna för dig som vill köpa aktier i MGGT idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Meggit?

Företaget grundades år 1947 och har sitt huvudkontor i Coventry, Storbritannien, och är en designer och tillverkare av komponenter och undersystem i Storbritannien, Europa, USA och på en internationell marknad.

Företaget har fyra viktiga verksamhetssegment: Airframe Systems, Engine Systems, Energy & Equipment och Services & Support. Dess huvudsakliga industri är flyg och försvar.

Meggits aktiekurs har stigit efter nyheterna att företaget kommer att förvärvas av det amerikanska industriföretaget Parker Hannifin i ett avtal värt 6,3 miljarder pund (8,8 miljarder dollar). Detta innebar en ökning på 70,5% av Meggits slutaktiekurs i fredags.

Ska jag köpa aktier i Meggit idag?

Om du vill köpa i och med nyheterna, eller om du bara tror på företagets historik och ser det som en bra långsiktig investering kan det vara smart att köpa aktier efter detta viktiga ögonblick i företagets historia. Se bara till att du gör din egen research först och inte investerar pengar du inte har råd att förlora.

En prisprognos för Meggit 2021

Just nu kan vi inte ge en prisprognos över 12 månader för MGGT då detta stora förvärv skedde så nyligen. Fortsätt besök vår sida för att se de senaste nyheterna och för att få en prisprognos så fort våra analytiker har hunnit bearbeta dessa nya utvecklingar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto