Home > Metacade har tillkännagivits: kan detta vara det bästa DeFi projektet år 2023?

Metacade har tillkännagivits: kan detta vara det bästa DeFi projektet år 2023?

Alice Davies

Metacade är ett helt nytt projekt som för med sig en spännande webb3.0 community till blockchain-spelsindustrin. Projektet har precis startat sin presale av token och P2E spelare är redan intresserade. Under de senaste två åren har spelarna flockats till blockchain och marknaden väntar på nästa stora grej.

Vad är Metacade?

Metacade lanserar ett dynamiskt ekosystem där spelare, utvecklare och entreprenörer kan mötas och samarbeta. Projektets underliggande mål är att bygga världens första community-drivna spelarkad på vägen till att bli en ledande GameFi-destination.

Utvecklarna kommer att spela en stor roll i denna färdplan och MetaGrants kommer att delas ut utvecklarna som bidrar med de bästa spelidéerna. Spelare kommer också att vara involverade i testningen av spelen innan de godkänns, och allt detta kommer att ske med MCADE tokens som används som ett styrningsverktyg för insats. Innehavare av denna token kommer också att få en del av projektets royalty, men den kan också användas för att delta i prisutlottningar och spelturneringar.

Vad är decentraliserad finansiering (DeFi)?

Decentraliserad finansiering är den nya vågen av projekt som erbjuder traditionella finansiella produkter som sparande och lån via blockchain.

DeFi-projekt slog igenom på bred front 2020 när de började erbjuda stora årliga avkastningar för investerare som satsar sina tokens på projektet. För investerarna var detta en möjlighet att hålla sina pengar borta från de alltför stora bankerna som var i risk att gå i konkurs och istället kunna stödja utvecklingen av projekten. Tyvärr kom björnmarknaden och sammanföll med aggressiva räntehöjningar från centralbankerna. Det vände på penningflödet till DeFi och innebar att institutionerna inte ville delta. Räntehöjningarna fortsätter och ser ut att avta i slutet av 2022, men räntorna kommer att förbli höga och innebära en långsam återgång till DeFi projekten.

Varför är Metacade annorlunda?

Metacade vill bli ett fullskaligt P2E GameFi projekt som kommer att stödja användningen av NFT:er för spelbelöningar och erbjuda insatsen av tokens. Utvecklingen av projektet skulle kunna följa andra spel med en dedikerad NFT-marknadsplats, medan några av de presenterade arkadspelen skulle kunna lansera sina egna NFT samlingar.

På den decentraliserade finansieringssidan erbjuder Metacade investerare en chans att ta rollen som investerare i privat kapital. Genom att satsa tokens kan investerare få en del av projektets royalty och även rösta i styrningsfrågor som om de hade en styrelseplats. Det är ett mer lockande perspektiv än att tjäna en passiv inkomst på en insättning.

Varför bör du investera i Metacade?

Den första anledningen att delta i Metacade är den unika idén att prova en mängd olika P2E spel under ett arkadtema. När vi närmar oss metaverse kan en arkad med populära P2E spel bli en mycket populär mötesplats för spelare. Blockchain-spel har tenderat att fokusera på ett tema, så en arkad kan samla spelare från alla community-områden. Alla från “casual” spelare till konkurrenskraftiga P2E-stjärnor kommer att hitta något som fångar deras intresse och om projektet hittar rätt kombination av spel kan MCADE explodera med en ökning av dagliga användare.

Slutsats

Den decentraliserade finansbranschen stoppades av centralbankernas aggressiva räntehöjningar. Investerarna sökte sig någon annanstans för att få årlig avkastning på sina insättningar och 2023 kommer troligen att vara långsamt när det gäller DeFi-flöden. Det är därför Metacade erbjuder något annorlunda. Investerare i MCADE kan få en del av intäkterna när projektet utvecklas och de kan också delta i utveckling, testning och omröstningar. Att spela rollen som en privat kapitalinvesterare i ett P2E spelprojekt kan göra Metacade till den ända rätta DeFi-destinationen för investerare år 2023.

Du kan delta i Metacade pre-sale här.