Home > Metacade, plattformen byggd kring spel, offentliggör sin utility token

Metacade, plattformen byggd kring spel, offentliggör sin utility token

Alice Davies

Medan snacket om Metaverse fortsätter att spridas över hela världen väcker det frågan om hur långt vi är från en på riktigt uppslukande upplevelse. Detta inte bara för att få kontakt med likasinnade, chatta, spela samt till och med investera tillsammans, utan även en blick längre in i framtiden – till digitala ekonomier delade kompletta miljöer. Denna vision är redan igång på Metacade, den arkadliknande metaverse-plattformen där användare kan mötas och växa och som erbjuder allt från spel till jobbmöjligheter på plattformen.

För närvarande är Metacade under uppbyggnad och i en aggressiv tillväxtfas, men har redan stort inflytande på metaverse-industrin medan den förbereder sig för nya partners och för att möjliggöra sin ekonomi med unika möjligheter för utility tokens.

I den här artikeln kommer vi att utforska detaljerna bakom MCADE utility token, vad den betyder för Metacades plattform samt närstudera detaljerna kring hur den kan användas.

Metacade och tokens

Metacade är utvecklad med samhörighet i fokus och introducerar sin egen utility token som först görs tillgänglig för användare och investerare som en del av en pre-sale i november. Denna utility token kan användas på plattformen för en mängd olika användningsfall och erbjuder ett unikt sätt att belöna användare som engagerar sig i communityn.

Som en av världens första play-to-earn-kryptoarkader ger denna utility token i första hand tillbaka till sina innehavare genom en smart designad tokenmodell, vilket är väldigt eftertraktat i metaversum. Metacades tillvägagångssätt gör att dess utility token är på väg till att bli en av metaverse bästa tokens för framtiden med ett stort antal möjliga användningsområden.

Utility Token: Användningsfall och inkomstgenerering

Det finns ett starkt incitament att skapa användningsfall som gör Metacades tokenekonomi inte bara attraktiv, utan praktiskt användbar. Vissa fall som direkt bidrar till dess ekonomi är välbekanta individuella intäktsströmmar – medan andra är helt nya:

  • Reklam: Skapande och exponering av annonser över deras plattform.
  • Turneringar/Event/Prisdragningar: Förbättrade spelincitament.
  • Merchandise: Köp och försäljning av digitala varor.
  • Jobb/anställning: Lägg upp eller lägg bud på platsannonser.
  • Pay to play-arkad: Spela spel med metaverse-token.
  • Speltestning: Ekosystem för speltestning genom att koppla ihop utvecklare och användare.
  • Intäkterna från dessa aktiviteter kommer att delas ut till tokeninnehavare som också kommer att belönas ytterligare för att de deltar i communityn genom att ge recensioner och feedback.

Föra samman spelare

Spelande är en fokuspunkt för projektet och spelare kan ansluta till Metacades plattform för att antingen spela ensam eller med andra. Spelutvecklare kan visa upp sina spel och använda plattformen som en testmiljö – genom att få kontakt med intresserade betatestare. Spelare som hjälper till att reda ut buggar och ge feedback kommer att bli betalda med utility tokens för sina bidrag och kanske till och med möjligheten till anställning hos själva spelföretaget. Dessutom kan spelare som lämnar recensioner eller deltar i tävlingar och turneringar tjäna extra som en del av en inkluderande play-to-earn metaverse token-ekonomi. 

Rum med ett syfte

Metacades plattform tillåter också användare att gå in i olika rum, precis som en riktig arkad. Rummen är skapade med ett specifikt syfte och är märkta, så att alla enkelt kan hitta det de letar efter. Dessutom har plattformen ett aktivitetsområde där användare kan se heta spel, investeringsrum, turneringar och jobbmöjligheter, vilket bibehåller intresset hos en bred publik.

Med handel kommer valuta – och den utility token som nämndes tidigare är ett sätt att handla. Dessutom kommer Metacade att underlätta växling över plattformen. Spelare kan tjäna och spendera möjligen den bästa av metaverse tokens på marknaden, samt använda den som en form av betalning för tjänster inom rum.

Användarstyrd DAO

Världen av metaverse-krypto har också introducerat möjligheten för spelare, användare och investerare till en av de bästa metaverse-tokens och möjligheten att ta del av användarstyrda DAOs – Decentraliserade autonoma organisationer – och Metacade är inget undantag! Deltagarna kan ge förslag för utvecklingen av Metacade DAO och rösta om många aspekter – precis som aktieägare. Detta skapar ett attraktivt ekosystem designat för slutanvändare, av slutanvändare. Denna utility token kommer att ha sin egen kassa där staking och tilldelning av tokens är möjligt för DAO-medlemmar, som en del av möjligheten till metaverse token staking. 

Mot marknaden och vidare

Slutligen, en av Metacades mest attraktiva aspekter är utan tvekan Metagrants. Här skapas en finansieringsmekanism som erbjuds av plattformen, vilken gör det möjligt för bidragspengar att gå till spelutvecklare för att tjäna pengar. Genom att använda dess utility token som central valuta för lansering och produktion av produkter, projektfinansiering, token staking och play-to-earn-spel främjas en stabilare och säkrare ekonomi för Metacade.

Vår syn på Metacade 

Vi tror att Metacade har utmärkta möjligheter med en ljus framtid framför sig. Plattformen erbjuder realistiska och genuint användbara tjänster för dess utility token, vilket tilltalar oss mycket. De är inte bara praktiska, utan inkluderar också mer välbekanta, beprövade intäktsströmmar som reklam, turneringar och pay to play – vilket erbjuder starkt stöd för plattformen. Vi kommer att följa utvecklingen noggrant!

Du kan delta i Metacades pre-sale här.