Home > Microsoft raketstiger till nya rekord: här kan du köpa aktier

Microsoft raketstiger till nya rekord: här kan du köpa aktier

Microsoft Inc. (NASDAQ: MSFT) har upplevt en prisökning på sitt aktiepris till nya rekord inför en väldigt emotsedd Windows 11-presentation.

Microsoft har producerat goda resultat till sina aktieägare i år. Med tanke på spänningen som omringar den kommande Windows 11-presentationen tänkte vi att det kan vara hjälpsamt att förklara det viktigaste du behöver veta innan du investerar i detta företag.

Vi kommer förklara exakt vad de gör, hur investeringspotentialen ser ut och var du kan köpa aktier just nu.

Vi kan börja med de två bästa platserna att köpa aktier i MFST i Sverige och på andra platser.

Hur och var du kan köpa aktier i Microsoft på nätet

Om du vill investera i Microsoft idag kan du helt enkelt välja en pålitlig aktiemäklare, registrera dig, sätta in pengar och sen köpa aktier i MSFT.

Vi har listat två rekommenderade plattformar som erbjuder användarvänlighet, högkvalitativa funktioner och låga avgifter här:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Microsoft?

Microsoft är ett av världens största och mest välkända IT-företag. Företaget grundades av Bill Gates och Paul Allen år 1975 och utvecklar, tillverkar och licensierar mjukvara, PC-datorer, konsumentelektronik och mycket mer.

Varför stiger MSFT i värde?

Delvis tack vare lättade globala restriktioner, delvis tack vare en institutionell trovärdighet (som vi såg genom Morgan Stanleys senaste utlåtanden) och delvis tack vare spänning och hype inför Windows 11-presentationen.

Ska jag köpa aktier i Microsoft?

Microsoft har varit en av de bäst presterande aktierna för investerare de senaste åren, så om du letar efter en relativt stabil investering med mindre risk än andra företag kan Microsoft vara rätt alternativ för din finansiella situation. Dessutom har företaget tillväxtambitioner som är imponerande för ett företag av Microsofts storlek.

Innan du investerare bör du dock alltid genomföra din egen efterforskning då det är lätt att hamna på fel sida av marknaden om man inte är noggrann.

Prisprognos för Microsoft

Vår median över 12 månader för Microsoft är 298 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto