Home > Microsofts aktie stiger i värde: här är de bästa platserna där du kan köpa den

Microsofts aktie stiger i värde: här är de bästa platserna där du kan köpa den

Microsoft Inc. (NASDAQ: MSFT) har stigit med över 30% för året och fortsätter att växa.

Microsoft är ett stort IT-företag som regelbundet uppnår tillväxt, vilket är imponerande. Vi kommer här visa hur de uppnår detta, och vi kommer även lista de bästa platserna för att köpa aktier i Microsoft till lägsta möjliga avgift.

Var du kan köpa aktier I Microsoft idag

Om du vill köpa aktier i MSFT idag är det lättaste och billigaste sättet att göra det på via en nätmäklare, och vi kan hjälpa dig i rätt riktning. Nedan hittar du två rekommenderade val tack vare plattformarnas låga avgifter och övergripande kvalitativa service:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Microsoft?

Microsoft är ett av världens största IT-företag. Det grundades år 1975 i New Mexico av Bill Gates och Paul Allen och är idag ett av världens största företag. Företagets fokus ligger på att utveckla, tillverka och licensiera mjukvara, elektronik, datorer och relaterade tjänster.

Varför stiger MSFT-aktien i värde?

Då de globala nedstängningarna allt mer försvinner har Microsofts intäkter stigit, hittills med 19% under årets första kvartal. Vissa investerare tror fortfarande försiktigt på en nedgång, men vissa stora institutioner, som Morgan Stanley, har uttryckt att det finns potential för en stigande trend.

Ska jag köpa aktier i Microsoft?

Microsoft har varit en av de bäst presterande aktierna under flera årtionden, så om du letar efter en fantastisk värdeaktie som betalar utdelning och även har överraskande historik av tillväxt kan detta vara rätt för dig.

Det krävs dock alltid försiktighet innan man gör en investering, så se till att du gör din egen efterforskning innan du satsar dina pengar.

Prisprognos för Microsoft

Vårt prismål för MSFT ligger fortfarande i linje med konsensus bland analytikerna, det vill säga med en median över 12 månader på 298 dollar.

 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto