Home > Missa inte uppgången i Kina!

Missa inte uppgången i Kina!

Ett flertal gånger innan under de senaste månaderna har jag påpekat att man bör ligga lång Kina, eller speciellt Shanghai-börsen som stiger som bara den. Detta inlägg är bara en påminnelse om att det fortfarande inte är för sent att köpa då oljepriset fortsätter sin kräftgång.

Egentligen finns det inte mycket mer att säga då grafen talar för sig själv. Man bör alltid köpa saker och ting som gör nya högstanoteringar och det är verkligen vad Shanghai-börsen gör just nu, med råge! Det är inte omöjligt att index når sin förra högstanivåer från 2007 på 5000-6000 inom en snar framtid, då just Kina som exportberoende land påverkas mycket starkt av oljepriset och övriga råvarunedgångar men där börsläget världen över är fortsatt positivt. Med nuvarande ökningstakt tar det lite mindre än fyra månader till ett år för börsen att vara tillbaka på sina högstanoteringar.

 

För att exponera sig mot Shanghai-index kan man köpa Deutsche Banks Deutsche X-trackers Hvst CSI 300 China A-shares ETF med ticker ASHR. Missa inte uppgången och Glad Påsk!

0000012

 

 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto