Home > Novan (NOVN) fördubblar sitt aktiepris under en dag: ska du köpa aktier i företaget?

Novan (NOVN) fördubblar sitt aktiepris under en dag: ska du köpa aktier i företaget?

Novan (NASDAQ: NOVN) ser ut att vara ett företag som är värt att undersöka efter dess senaste stigning på 130%.

Biotechbolag medför ofta en hög risk, och samma gäller även för Novan, Inc.

I denna artikel kommer vi ta en titt på företagets potentiella värde, förklara vad företaget gör, hur investeringsprognosen ser ut och vilka de bästa platserna är för dig som vill köpa aktier i Novan.

Hur & var du kan köpa aktier i Novan på nätet

Den bästa platsen för att investera i Novan, eller andra offentligt listade företag, är via en aktiemäklare på nätet. Dessa plattformar med låg avgift låter investerare köpa och sälja som ett proffs, och skapa sina egna diversifierade portföljer

Det är dock inte alla aktiemäklare som är lika bra. För att hjälpa dig fatta ett beslut har vi listat våra två rekommenderade val här:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Novan?

Det är ett biotechbolag med fokus på klinisk utvecklingsfas som ämnar tillhandahålla kväveoxidbaserade behandlingar för dermatologiska och oncovirusmedierade sjukdomar.

NOVN:s aktiepris stiger tack vare de positiva resultaten i deras fas 3-test av SB206 i patienter med Molluscum Contagiosum (mollusker): en virusinfektion som skapar små, fasta fläckar som har en grop i mitten och kan klia.

Ska jag köpa aktier i NOVN?

Det beror på vad du är ute efter i din investering. Biotechbolag är riskabla investeringar då de måste få sina produkter godkända via omfattande och rigorösa tester som genomförs av läkemedelsmyndigheter.

Det finns alltid saker som kan gå fel i de olika faserna, men om företaget lyckas kan belöningen vara enorm.

Om du tror att NOVN har det som krävs och tror att deras kväveoxidbaserade produkter kan bli kommersiellt framgångsrika kan det vara en lovande (om än riskabel) investering.

En prisprognos för NOVN

Som högstanivå för vår 12-månadersprognos för NOVN har vi ett pris på 45 dollar. Mediation ligger på 40 dollar och lägstanivån ligger på 20 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto