Home > Novavax fortsätter att stiga: här är de bästa platserna att köpa aktier i företaget

Novavax fortsätter att stiga: här är de bästa platserna att köpa aktier i företaget

Novavax (NASDAQ: NVAX) är ett av världens ledande bioteknikföretag och dess aktiepris har stigit med hela 82% under de senaste sex månaderna. Efter en prisökning på 23% de senaste 5 dagarna försöker många investerar nu ta reda på allt de kan om företaget.

I denna artikel kommer du hitta allt du behöver veta innan du investerar i Novavax. Vi förklarar vad Novavax är, vad de gör och hur de tjänar pengar samt vad dess potential är som investering. Dessutom har våra analytiker tillhandahållit sin prisprognos för NVAX för att hjälpa dig att förstå värdepropositionen som erbjuds.

För de som vill gå före kön och köpa aktier i Novavax nu på en gång kan vi hjälpa. Skrolla bara ner till stycket under detta för att se de två bästa platserna att köpa, sälja och handla NVAX i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Novavax på nätet

För att köpa aktier i NVAX kan du klicka på en av de två länkarna nedan, registrera dig, sätta in pengar på ditt konto och köpa det antal aktier du vill spekulera på.

För att gå rakt på sak har vi här vår lista med de två bästa plattformarna för att köpa och sälja aktier i Novavax just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Novavax (NVAX)?

Företaget inrättades år 1987, har sitt huvudkontor i Gaithersburg, Maryland, och är ett bioteknikföretag som fokuserar på upptäckt, utveckling och kommersialisering av vaccin för att förhindra allvarliga infektionssjukdomar och tillgodose hälsobehov.

Novavax har en hel rad vaccinkandidater, men deras mest kända är troligtvis NVX-CoV2373, en vaccinkandidat mot coronaviruset som befinner sig i två fas III-studier.

Bolagets aktiekurs har ökat efter en bredare trend bland COVID-19-vaccinutvecklarna- och producenterna eftersom det just nu finns en ökad rädsla för att sjukdomen ska återuppstå.

Ska jag köpa aktier i Novavax?

Om du tror att NVAX COVID-19-vaccin, eller en av deras många andra kandidater, kan uppnå kommersiell framgång, då kan det vara ett riskabelt men belönande drag att investera nu.

En prisprognos för Novavax 2021

Vår prisprognos för NVAX är som följer: en 12 månaders högstanivå på 294 dollar med en median på 272 dollar och en lägstanivå på 161 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto