Home > Nu tar delar av redaktionen sommaruppehåll!

Nu tar delar av redaktionen sommaruppehåll!

Nu tar delar av redaktionen sommaruppehåll! (Glad Sommar)

Nu tar delar av redaktionen sommaruppehåll!

Sommarvärmen börjar komma igång på allvar och förhoppningsvis står soldränkta stränder, salta bad och behagliga sommarkvällar på agendan.

Under vecka 29-32 tar Morgonrapporten och Råvarubrevet ett kortare sommaruppehåll. Våra dagliga aktieanalyser om svenska aktier på torsdagar och fredagar utgår också under denna period. Veckorapporten tar även ett kortare uppehåll under vecka 31-33.

Övriga analyser kommer att publiceras som vanligt. Passa på att varva ned, njut av sommaren och välkommen tillbaka till ny, spännande och fullmatad höstsäsong den 14 augusti.

Vi tjuvstartar dock redan 3 augusti då vi presenterar ett par nya och riktigt spännande publikationer. Efterfrågan har varit stor på en kontinuerlig analys av Europas viktigaste aktiemarknad och vi är stolta att nu lansera en veckovis analys av den tyska börsen, ”DAX-analysen”. Vi kommer även utöka vårt analyspaket med ytterligare en efterfrågad analystjänst, dvs.” Valutabrevet”. Mer information finner Du nedan.

Följ oss gärna på Twitter och Facebook.

 

Utbildningsarkivet

I vårt utbildningsarkiv erbjuder vi över 100+ kostnadsfria och mycket läsvärda artiklar om allt du behöver veta om börs, finans, trading, analysmetoder och psykologi. Vi utökar kontinuerligt arkivet med nya intressanta publikationer.

Föregående år lanserade vi Fundamentalanalysskolan och Gannskolan, och i år har vi publicerat ett flertal intresseväckande och lärorika artiklar om utdelnings- och värdeinvesteringar.

Efter sommaren kommer vi att presentera en mycket lärorik CFD-skola i samarbete med CMC Markets. Dessutom kommer vi under höstkanten introducera Tekniska Analysskolan, skriven av en riktig veteran på området. Håll utkik för mer information i din inbox!

Klicka här för att komma till utbildningsarkivet.

 

Nya publikationer

Vi breddar kontinuerligt vårt utbud på Tradingportalen. I linje med detta har vi nyligen lanserat de utomordentligt läsvärda publikationerna
The Value Investor och The Dividend Investor.

Detta innebär att vårt analyspaket utökas ytterligare, med fokus på
utdelnings- och värdeinvestingar.

Klicka här för att läsa ett nummer av The Value Investor.
Klicka här för att läsa ett nummer av The Dividend Investor.

Vi nöjer oss dock inte med detta, utan som vi skriver ovan börjar vi redan den tredje augusti med de efterlängtade publikationerna DAX-analysen och Valutabrevet, som kommer att publiceras varje torsdag.

Ber dig vänligen observera att du själv behöver uppdatera dina prenumerationsinställningar för att automatiskt kunna ta del av alla nya och intressanta analyser.

Klicka här för att uppdatera din prenumeration, eller för att påbörja en helt kostnadsfri prenumeration. En av flera fördelar för Dig som prenumerant, är att Du får ta del av erbjudande som ej når ut till hemsidan. Vi kör flertalet event med våra samarbetspartners, däribland helt kostnadsfria VIP-event som trerätters middagar i kombination med intressanta och spännande föredrag.

 

Videoarkivet

Nyttja vårt eminenta videoarkiv till att bli en bättre trader och investerare!

Här har vi handplockat de bästa internetresurser som finns att tillgå för Dig som är börsintresserad. Arkivet omfattar såväl regelrätta finansutbildningar, som börsmaterial av mer underhållande och inspirerande karaktär.

Saknar Du något intressant eller spännande videoklipp i vårt arkiv, är Du varmt välkommen att skicka ett mail till redaktionen genom att klicka här.

Klicka här för att komma till videoarkivet.

Måndagen den 14 augusti är vi tillbaka i full fart.

Vi önskar Dig en riktigt skön och härlig sommar!

 

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter registrering kan du även få enstaka specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut dina uppgifter till tredjeparter. Se vår sekretesspolicy här.