Home > Ny meme-aktie: Cambers aktiepris ökar med över 18%

Ny meme-aktie: Cambers aktiepris ökar med över 18%

Camber Energys aktiepris steg igår med över 18%. Företaget växer och har fått statusen som meme-aktie.   

Energiaktier har stigit på sistone tack vare stigande olje- och gaspriser. Ändå har Camber Energy en något annorlunda historia – de utannonserade utvecklingsplaner, vilket gjorde investerare optimistiska och höjde aktiekursen med mer än 18% efter sociala medier.

Fortsätt läsa för att få veta mer om Cambers potential och framtidsplaner. Låt oss börja med var du kan köpa denna aktie just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Camber Energy på nätet

Om du vill lägga till en snabbt växande, billig aktie i din portfölj kan Camber vara precis det du är ute efter. Du kan hitta dess aktier listade på flera mäklarplattformar. För att hjälpa dig har vi undersökt de bästa nätmäklarna just nu och listat dem nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Camber Energy?

Camber Energy förvaltar olje- och gasbyggnader i Gulf Coast-regionen. De verkar endast i USA:s naturgas- och oljeindustri på land.

Ska jag köpa aktier i Camber Energy idag?

Camber Energy är en potentiell kandidat för en short squeeze då aktien har blivit extremt populär på Twitter. Nyligen har Camber meddelat sina planer att expandera till gröna energilösningar för att utnyttja tillväxten av alternativt bränsle.

Camber Energy kommer sannolikt att drabbas av samma kursutveckling som alla andra meme-aktier – tjurarna försöker få till en lång prisökning, men när squeezen är över kan aktiens stigande trend snabbt vända. Så om du vill investera i Camber Energy, se till att du gör din analys och ställer in en stop-loss- och take-profit-nivå för att skydda ditt kapital mot stora förluster. I mitten av september blankades ungefär en fjärdedel av aktien.

En prisprognos för Camber Energy år 2021

Cambers aktiekurs är mycket volatil och nådde en lägstanivå på 0,33 dollar och en höjdpunkt på 3,44 dollar under de senaste 52 veckorna. Med tanke på denna höga volatilitet är det uppskattade priset för de kommande 12 månaderna svårt att förutsäga, så ingen prognos är tillgänglig i skrivande stund.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto