Home > Spännande nyheter på Tradingportalen…

Spännande nyheter på Tradingportalen…

Vi har gjort en hel del uppgraderingar av Tradingportalen på sistone, något vi hoppas att Du som läsare kommer att ha glädje och nytta av, och fler förbättringar är på gång…

Följ Tradingportalen på Twitter:

Få våra kostnadsfria, oberoende analyser, skrivna av professionella placerare, direkt till din e-post!

Vi har nyligen anställt två nya skribenter. Det innebär att vi numera är sammanlagt 6 ordinarie skribenter på Tradingportalen, varav 4 är professionella. Vi har för närvarande pågående diskussioner med ytterligare två skribenter, och är i full gång att flytta sidan till en helt egen, dedikerad, supersnabb och pålitlig server.

De inarbetade och populära analyser där vi redan har många återkommande och trogna läsare ligger givetvis kvar som vanligt. Tradingportalen fokuserar på att producera högkvalitativa analyser och artiklar om de finansiella marknaderna med tyngdpunkt på Norden.

Vårt Analyserbjudande som går att erhålla kostnadsfritt via mail, Twitter, Facebook, eller via vår hemsida består numera av följande skriftliga publikationer:

Morgonrapporten (Fredrik Stenkil) kommer dagligen klockan 7.00 (i god tid innan börsen öppnar)

Aktieanalys (Mats Persson) Färsk aktieanalys dagligen klockan 8.00 (vissa dagar 2 ggr dagligen)

Veckorapporten (C-G Gyllenram) kommer en gång i veckan (vanligtvis varje onsdag).

OMX-Analysen (Anders Haglund) kommer varje måndag (klockan 9.00)

Småbolagsanalysen (Anders Björkståhl) kommer varje vecka

Råvarubrev Kommer veckovis. Är för närvarande under omarbetning. Nylansering under hösten.

Månadsrapporten (Tony Ugrina) kommer kring månadsskiftet. Består av 6-8 artiklar.

Bland nyheterna kan nämnas Marknadspulsen, ett samarbete med BNP Paribas.

Marknadspulsen
Marknadspulsen

Det är ett webinarie där Tradingportalens C-G Gyllenram varje månad ger en global överblick över de finansiella marknaderna. Kika gärna in på BNP:s sida Educated Trading och anmäl Dig till nästa marknadspuls.

Marknadspulsen sänds en gång per månad kring den 23-25:e, och det går att se avsnitten i efterhand på tradingportalen.com samt på BNP Paribas sida Educated Trading.

Ytterligare en nyhet är att vi varje vardag vid 12.00 lägger upp nyhetsbyrån Direkts program ETP Direkt. Stefan Eklund gör där en kort marknadsdragning och/eller intervju och detta följs sedan av Tobbe Rosén som gör en marknadsdragning utifrån teknisk analys.

Twitter Di-rekommendation
Twitter Di-rekommendation

Vi på Tradingportalen gläds också över att DI lyfte fram vår enligt deras beskrivning ”populära sida” som en av de ”15 Twitterkonton som var värda att följa för framgångsrik trading”.

Vi kommer att utöka det kvalitativa innehållet på sidan väsentligt i takt med att vår bemanning växer i styrka, och vår tekniska uppgradering underlättar för en tilltagande trafik.

Håll ögonen öppna under hösten, och tack för Ditt besök!

Följ Tradingportalen på Twitter:

Få våra kostnadsfria, oberoende analyser, skrivna av professionella placerare, direkt till din e-post!

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter registrering kan du även få enstaka specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut dina uppgifter till tredjeparter. Se vår sekretesspolicy här.