Home > Obama: Om Trump lyckas, kommer USA att lyckas.

Obama: Om Trump lyckas, kommer USA att lyckas.

Det känns mycket uppmuntrande att tillträdande presidenten Donald Trump är villig att samarbeta med mina medarbetare, runt många av de problem som detta stora land står inför.

Det sade USA:s president Barack Obama efter ett möte med Donald Trump i Vita huset på torsdagskvällen, skriver Bloomberg News.

Jag tror att det är viktigt för oss alla, oavsett parti, oavsett politiska preferenser att vi nu arbetar tillsammans. Vi diskuterade inhemska, utrikespolitiska- och organisationsfrågor, sade Barack Obama.

Donald Trump, som sade att han aldrig träffat Barack Obama tidigare, sade inför mötet att ”det skulle vara i cirka 10 minuter”, men det varade i ungefär ”en och en halv timme”.

Vi pratade om flera olika saker, några underbara och några svåra. Jag ser mycket fram emot att arbeta med presidenten i framtiden, avslutade Donald Trump, enligt Bloomberg News.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.