Home > Ocugen stiger, presterar bättre än Moderna och andra vaccinföretag

Ocugen stiger, presterar bättre än Moderna och andra vaccinföretag

Ocugens aktiekurs steg med nästan 18,5% igår och nästan 33,4% under de senaste fem dagarna. Vaccinföretaget överträffar snabbt andra liknande aktier.

I år har många vaccinföretag varit i rampljuset efter att framgångsrikt utvecklat Covid-19-vaccin. Den stigande trenden kommer nu överraskande från ännu en aktie – indiska Ocugen, och populära aktier som Moderna lyckades inte hålla jämna steg med gårdagens prisökning.

Låt oss ta reda på varför Ocugens aktier flyger förbi sina konkurrenter.

Hur och var du kan köpa aktier i Ocugen på nätet

Ocugens (NASDAQ: OCGN) aktier kan köpas efter registrering hos en nätmäklare. Våra toppval är:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Ocugen?

Ocugen är ett indiskt sjukvårdsföretag som samarbetade med Bharat Biotech för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Nyligen har företaget arbetat med ett vaccin för barn.

Ska jag köpa aktier i Ocugen idag?

Ocugen har precis fått grönt ljus från den indiska regeringen angående ett Covid-19-vaccin för barn mellan 2 och 18 år. Det utvecklades i samarbete med Bharat Biotech, och godkännandet ledde till ett massivt stigande pris. Aktien ökade mer än populära företags aktier, till exempel Moderna.

Ocugen befinner sig för närvarande i en stigande trend, vilket kan ses på företagets 50 dagars och 200 dagars glidande medelvärde. Ändå är dess framtid osäker eftersom aktien tidigare har funnit resistens vid 10 dollar. Om priset pressas högre kan tjurarna verkligen dra nytta av det, medan björnarna skulle vilja att aktien nekas vid resistensnivån, vilket innebär att den skulle börja sjunka igen mot stödnivån på 6 dollar.

En prisprognos för Ocugen år 2021

För närvarande handlas Ocugen till 9,11 dollar. Kan priset bryta resistensnivån – eller alternativt gå tillbaka till supportnivån på 6 dollar? Analytiker tror på aktien och erbjuder en högstanivå på 15 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto