Home > Otonomo Technologies och deras lovande affärsmodell – här kan du köpa aktien

Otonomo Technologies och deras lovande affärsmodell – här kan du köpa aktien

Otonomo Technologies är en innovativ mjukvaruplattform som förbinder dataanalys med bilindustrin och tillför data till stora biltillverkare, förare och till och med regeringar.

I denna digitala era med tjänstebaserade ekonomier har data blivit den kanske viktigaste tillgången ett företag kan ha. Otonomo Technologies är ett av de ledande företagen som inser kraften i dataanalys, och många aktieanalytiker pekar på rejäl avkastning om företaget lyckas fånga hela marknadspotentialen.

Låt oss diskutera Otonomo Technologies, var du kan köpa denna aktie och varför företaget är värt en extra titt.

Hur och var du kan köpa aktier i Otonomo Technologies på nätet

Otonomo Technologies (OTMO) är en billig aktie i mjukvaruindustrin. Du kan köpa aktien just nu genom att registrera dig hos en av våra rekommenderade nätmäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Otonomo Technologies?

Otonomo Technologies är en plattform som tillhandahåller datatjänster för fordon. Dess kunder har tillgång till bildata från mer än 40 miljoner fordon. Företaget strävar efter att tillhandahålla världens största fordonsekosystem som används av tjänsteleverantörer och förare för att förbättra deras mobilitet.

Ska jag köpa aktier i Otonomo Technologies idag?

Dataanalys är inget nytt. Ändå är Otonomo Technologies en unik spelare eftersom de lyckas ansluta dataanalys till fordonsdata. När enheter blir sammankopplade utnyttjar företaget kraften i data för att etablera sig i denna framväxande industri.

Otonomo Technologies intäktspotential kommer från stora biltillverkare som köper bildata för att förbättra sina tjänster och produkter. Det finns också en stor potential från bilförsäkringsbolag eller concierge-plattformar som kan använda fordonsdata. Slutligen förser Otonomo Technologies regeringar med data om hur man utformar mer effektiva och säkrare stadsplaner.

Kom dock ihåg att den växande dataindustrin fortfarande är sårbar för lagändringar vad gäller konsumenters integritet, vilket begränsar data som är tillgänglig för dataanalytiker som Otonomo Technologies.

En prisprognos för Otonomo Technologies år 2021

Högstanivån i prognosen är 13 dollar, medan lägstanivån är 10 dollar. Aktiepriset ligger just nu på 4,90 dollar, så tidiga investerare kan enkelt få till god avkastning om analytikers prognoser visar sig vara korrekta.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto