Home > Paddy Power-ägaren Flutter Entertainment slår förväntningarna

Paddy Power-ägaren Flutter Entertainment slår förväntningarna

Flutter Entertainments VD Peter Jackson säger att företagets resultat under Q1 2021 slog förväntningar, så kan de fortsätta att göra det? 

Tack vare att fler amerikanska stater legaliserar sportbetting har en blomstrande amerikansk företagsvärld hjälpt Paddy Power-ägaren Flutter Entertainments intäkter att öka till mer än 3 miljarder pund, vilket slår analytiker och bolagets förväntningar. Förra årets nedstängningar hjälpte verksamhetens nätpoker, och årets tappade intäkter med 15% efter öppningen av samhället är inte så illa som förväntat.

Aktierna stiger idag, och de kan ta sig högre.

Hur och var du kan köpa Flutter Entertainment idag

Om du gillar Flutter Entertainment kan du köpa aktier via dessa mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Flutter Entertainment Plc?

Du kanske inte är så bekant med namnet Flutter Entertainment, men du har säkerligen hört talas om varumärken som Paddy Power, Betfair, Sky Betting and Gaming och PokerStars.

Ska jag köpa aktier i Flutter Entertainment idag?

För att bestämma dig om du vill köpa aktier i Flutter Entertainment kan vi ta en titt på den tekniska bilden (kursdiagrammet). Aktiekursen har stigit – först stadigt och sedan snabbare med ökad volatilitet – under 20 år. När priset har dragit sig tillbaka återhämtar det sig varje gång till nya toppar, vilket ger en möjlighet att köpa vid varje dipp. Du kanske bestämmer dig för att den senaste dippen är en bra möjlighet att köpa med tanke på de senaste resultaten.

Källa: Yahoo! Finance

En prisprognos för Flutter Entertainment 2021

Denna akties rekord på över 17000 slogs i mars 2021 och dagens prisförändringar, vilket har varit en ökning på nästan 9% när detta skrivs, antyder att vi snart kan vara tillbaka på denna nivå.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto