Home > PainReform har stigit med 40% idag: här kan du köpa aktien

PainReform har stigit med 40% idag: här kan du köpa aktien

PainReform (NASDAQ: PRFX) är en av de bäst presterande aktierna på den allmänna marknaden idag och stiger med 40% efter hög handelsvolym.

Om du är intresserad av att investera i PainReform har du kommit till rätt ställe. Den här artikeln innehåller all viktig information du behöver för din potentiella investering, inklusive vad det är för företag, vad de gör och hur investeringspotentialen ser ut.

Om du vill köpa PRFX-aktier just nu kan du bläddra ner till avsnittet nedan och klicka på en av länkarna. Där hittar du de bästa platserna för att köpa aktier i PainReform-aktier i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i PainReform på nätet

För att köpa, sälja och handla aktier i PRFX snabbt, enkelt och utan att det ska kosta för mycket kan du klicka på en av länkarna nedan, fylla i uppgifterna och sen sätta in pengar på ditt nyskapade konto. Efter det kan du köpa alla aktier du vill ha.

Här är de bästa plattformarna där du kan köpa, sälja och handla aktier i PainReform idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är PainReform?

Företaget grundades år 2007 och är baserat i Tel Aviv, Israel. Det är ett läkemedelsföretag med kliniskt fokus. PainReform utvecklar behandlingar som ger en längre period av smärtlindring efter kirurgi.

Företagets huvudkandidat är PRF-110, som är en transparent oljebaserad lösning som införs direkt i det kirurgiska såret för att ge lokal och förlängd postoperativ smärtlindring. Kliniska prövningar i fas-3 pågår för närvarande för behandling av patienter som genomgår bunionektomioperation och bråckreparation.

Företaget växer i värde efter stora handelsvolymer, och det finns spekulationer om att företagets hälsosamma ekonomi och huvudprodukt kan leda företaget hela vägen mot kommersiell framgång.

Ska jag köpa aktier i PRFX idag?

Det finns alltid en risk i investering, och det är extra sant för experimentella läkemedelsbolag. Om du har gjort din egen research och tror att PainReform kan växa och leverera värde åt sina aktieägare, då kan det vara ett bra drag att investera idag.

En prisprognos för PRFX 2021

Vår 12 månaders prisprognos för PainReform är 10 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto