Home > Paolo Zippari – ny bloggare på Tradingportalen.com

Paolo Zippari – ny bloggare på Tradingportalen.com

Jag är 35 år, har fru och 2 små barn. Mitt intresse för trading startade runt 1997. Jag började handla med aktier över lite längre tidsperspektiv och gjorde en del lyckade affärer på bla Ericsson, men jag skulle inte kalla det för skicklighet utan mer tur, gjorde vid tillfället gjorde eller kunnde jag inget om analyser eller liknande.

stocksDärefter gick jag över till optioner där jag fick lära mig att man inte bara kan leva på tur. Jag gjorde inga katastrofala förluster men gick ändå betydligt mer minus än plus.

Mitt riktiga intresse för trading fick jag runt 2005 då jag snubblade över en bok som heter “Handelssignaler för rikedom” Den boken i sig är nog ingen kandidat till litteraturpriset, men den fick upp min syn på CFDs, candelsticks och vilken potential som faktiskt finns inom trading.

Vid den tiden så blev jag totalt fast i att lära mig att trada på riktigt med allt vad det innebär. Otaliga timmar framför skärmar, grafer och böcker nätterna igenom, ja du vet säkert hur det är.

Mitt bloggande på Tradingportalen kommer bestå av min syn på psykologi och hur man kan tänka på rätt sätt vad gäller trading. Jag kommer skriva om flera ämnen bla. money management, diciplin, risk/reward, etc. Hur du kan applicera rätt tänk när du tradar, mina erfarenheter inom trading, hur jag startade, inspirations videos, hur du kan förenkla allt till max. Keep it simple kan du applicera på det mesta tycker jag.

Det blir blogginlägg med kanske en lite annorlunda syn på trading och dess beståndsdelar, men fortfarande med matnyttiga råd och analyser där läsarna får en inblick när och hur jag tradar med bilder samt förklaringar.

Tillbaka till bloggen

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto