Home > Pepperstone listar Robinhood: här kan du köpa aktier i HOOD idag

Pepperstone listar Robinhood: här kan du köpa aktier i HOOD idag

Robinhood (NASDAQ: HOOD) genomförde sin börsintroducering igår, och nu mer än någonsin tidigare erbjuder handelsplattformerna aktier i HOOD till allmänheten.

Om du vill investera i Robinhood har du kommit till rätt artikel. Vi förklarar allt du behöver veta, inklusive vad det är för företag, hur framtiden ser ut och ifall du ska köpa aktier i Robinhood just nu.

Först och främst kan du kolla in stycket nedan om du vill investera nu på en gång. Där kan du hitta länkar till de bästa platserna att köpa aktier i HOOD i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Robinhood på nätet

För att köpa aktier i HOOD snabbt, enkelt och utan att det kostar för mycket kan du klicka på en av länkarna nedan, registrera dig och sätta in pengar. Efter det väljer du det antal HOOD-aktier du vill köpa och verkställer din transaktion.

Här är de bästa plattformar där du kan köpa, sälja och handla aktier i Robinhood idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Robinhood?

Det är ett amerikanskt finansföretag som grundades i april 2013 av Vladimir Tenev och Baiju Bhatt, och har sina huvudkontor i Kalifornien.

Genom sin populära app som lanserades 2015, erbjuder de investeringar utan provision och handel över ett brett utbud av tillgångar, såsom aktier, börshandlade fonder (ETF:er), optioner, råvaror och kryptovalutor.

Företaget har nu mer än 13 miljoner aktiva användare, och efter att ha genomfört sin börsintroduktion igår anser vissa att de är redo för tillväxt efter en tuff första handelsdag.

Efter att mäklarplattformen eToro listade HOOD igår, har nu Pepperstone – en populär CFD-handelstjänst – följt nu. Detta kan leda till betydande exponering för privatpersoner i privatlivet till Robinhood, vilket förbättrar marknadsstämningen och driver företagets aktiekurs att stiga.

Ska jag köpa aktier i Robinhood?

Om du har gjort din research och tror att företaget är prissatt för lågt kan det nu vara ett bra läge att köpa. Se bara till att du inte investerar pengar som du inte har råd att förlora, och ta din tid innan du gör en investering.

En prisprognos för Robinhood 2021

Våra analytiker känner att Robinhoods aktiepris kan nå 65 dollar inom 12 månader.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto