Home > Populära appen Chingari tillkännager en framstående notering i Indien

Populära appen Chingari tillkännager en framstående notering i Indien

Chingari, en av världens mest populära appar för korta videos, har tillkännagett listningen av dess inhemska token GARI på CoinDCX, fick vi veta från ett pressmeddelande. CoinDCX är en av de största kryptobörserna i Indien och är baserad i Mumbai.

Nya sätt att komma åt GARI

Efter listningen kommer tokenens mer än 10 miljoner indiska användare att ha ett annat sätt att komma åt ett av de största Solana-ekosystemprojekten. Utvecklingen har ökat GARI:s likviditet och kommer att främja dess antagande av det bredare globala samhället.

Tokenen, som också har listats på KuCoin, MEXC, Bitmart, Zebpay, Huobi och FTX, kommer att tillgodose kraven från otaliga videoskapare över hela världen.

Sumit Ghosh, Chingaris VD och medgrundare, sa i ett uttalande:

Den här noteringen är ett stort ögonblick för oss eftersom det kommer att tillåta skapare från världens alla hörn att handla med GARI-tokenen. Detta har kommit som ett stort steg mot vårt mål att ekonomiskt stärka kreatörer på vår kortvideoapp, Chingari, som till stor del har ignorerats av de globala kortappsplattformarna.

GARI och Chingari: ett snabbt växande ekosystem

GARI är den inhemska kryptotokenen från Chingari, allmänt känd som indiska TikTok. Den korta-videoappen åtnjuter stigande popularitet i Indien och utomlands. Korta-videoskapare kan tjäna pengar på sina videor på blockkedjan med GARI-tokenen.

Chingari är den mest dynamiskt växande korta-videoappen i Indien. Kreatörer som laddar upp videor på plattformen får belöningar i GARI.