Home > Positiv volym dynamik i Garo.

Positiv volym dynamik i Garo.

Garo aktien har visat positiv volym dynamik genom att volymen avtagit i den senaste veckans rekylfas. Under torsdagen bildades en hammer vändnings candlestick vilket ökat oddsen att rekylen är fullbordad.

Garo utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden.

Aktien har sedan introduktionsdagen haft en positiv utveckling och utlöst två köpsignaler där den senaste köpsignalen den 26 maj lett till en kraftig prisstegring och en lokal topp på 165 kr den 1 juni. Under uppgången har positiv volym dynamik påvisats genom att volymen varit ökande vid kursuppgång följt av minskad volym i den senaste veckans rekylfas. Detta är ett tydligt tecken på att köpare än så länge håller i taktpinnen.

Under torsdagen var aktien nere och testade 38.2 % återgång från swing lägsta till swing högsta vilket resulterade i bildandet av en hammer vändnings candlestick vilket är en kraftfull indikation att lägre priser avvisats.

Entré köp
137kr
Målkurs
158kr
Nödutgång
131kr

Då risken kan placeras snävt i förhållande till potentialen av ett test av juni toppen föreslås ett köp runt 137 kr. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 131 kr. Målkurs sätts konservativt till 158 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol GARO.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto