Home > Recension av 101Investing

Recension av 101Investing

101Investing är en reglerad tradingmäklare och har sedan 2016 varit en plattform där användare har tillgång till CFD– handel på en mängd olika tillgångar, inklusive ett brett utbud av kryptovalutor. 101Investing har snabbt etablerat sig som en högt ansedd plattform, inte minst tack vare att de är ett dotterbolag till populära onlineplattformen FXBFI.

101Investing erbjuder många olika tradingalternativ för kryptovaluta, och dess användare kan även dra nytta av kostnadsfria demo-konton, hög hävstång och ett brett utbud av tillgångar. Priserna på 101Investing är även generellt sätt i linje med konkurrensen.

I denna artikel kommer vi granska 101Investing och ta en närmare titt på denna mäklare.

*CFD:e är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstångseffekter. Mellan 74-89% av privata investerare förlorar pengar när de köper och säljer CFD:er.

Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och ifall du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Hur man sätter igång med 101Investing – en introduktion

Med en tydlig och lättnavigerad hemsida är det enkelt att sätta igång med 101Investing, allt som krävs är att användaren följer ett par enkla steg.

  • 101Investing erbjuder kostnadsfria tradingkonton till sina användare. Allt du behöver göra är att registrera dig och sen kan du sätta igång.

101Investing registrera

  • Efter det genomgår användare på 101Investing en verifieringsprocess med digitalt ID för att bekräfta sin identitet.
  • När man har gjort detta kan kunder på 101Investing sätta in pengar på sitt tradingkonto via ett flertal olika betalmetoder.

101 Investing betalmetoder

 

  • 101Investings kundtjänst bearbetar sen inbetalningen och informerar dig när ditt konto är live

Det är även värt att nämna att användargränssnittet på 101Investing kan anpassas och anses vara ett av de mest intuitiva och användarvänliga i branschen.

[inv-showcase partner=”101investing-stocks” channel=”stocks” size=”medium”]

101Investing – en översikt av plattformen

101Investing erbjuder fyra olika slags konton med funktioner som har skräddarsytts för olika investerares behov. Varje konto har olika minimiinsättningar och olika tjänster.

Alternativen är silver, guld och platina, och ett speciellt pro-konto som erbjuds på exklusiv basis.

101Investing plattformen

Fördelar med 101Investing

101Investing erbjuder en plattform som innehåller många funktioner för investerare, dessa funktioner kan konkurrera med de bästa i branschen.

Flera ordertyper finns tillgängliga på 101Investing, bland annat omedelbara ordrar, begränsningar och pågående ordrar. Det finns även 24 illustrativa analytiska objekt i 101Investing, bland annat kanaler, former, pilar och Gann- och Fibonacci-verktyg.

Utöver detta erbjuder 101Investing över 30 analytiska verktyg för investerare, bland annat RSI, MACD, glidande medelvärde och Bollinger Bands. Det finns även fullt automatiserad trading och 101Investing erbjuder hjälp av ett flertal expertrådgivare.

En strategitestare är en annan användbar funktion som 101Investing erbjuder och utvecklare får även ett MQL-verktyg för att hjälpa traders att skapa sina egna specialanpassade tradingverktyg. Det finns en aktiv marknadsplats på 101Investing som låter kunder ladda ned trading-signaler* och verktyg samtidigt som vanliga notiser skickas via e-post och SS, samt via plattformens pop-ups.

*Tradingsignalerna som finns tillgängliga på denna plattform räknas inte som investeringsråd och/eller research å FXBFI Broker Financial Invest Ltds vägnar. Innehåller baseras på generiska kriterier och tar inte hänsyn till individuella användares personliga omständigheter, erfarenhet av investeringar eller finansiella situation, handelsmål eller behov. Dessutom har tradingsignalerna som finns tillgängliga inte förberetts i enlighet med juridiska krav för att främja oberoende investeringsresearch. I den utsträckning som tradingsignaler tillhandahålls baseras på tidigare resultat av ett instrument och/eller index är dessa tidigare resultat inte en pålitlig indikator för framtida resultat och garanterar inte framtida resultat. Användare bör ha i åtanke att det finns en risk för signifikanta förluster. FXBFI Broker Financial Invest Ltd tar inte på sig något ansvar för investerares förluster på grund av användning eller av innehållet i tradingsignalerna.

Expertråd för att använda 101Investing

En av de mest intressanta funktionerna på 101Investing är deras expertinvesterare som du kan använda dig av och få råd av. Även erfarna investerare kan dra nytta av de råd som man kan få av dessa erfarna investerare, så det är definitivt värt att kolla in det.

Viktiga faktorer på 101Investing

Då kryptovaluta fortfarande är en relativt ny investeringsmekanism behöver de flesta fortfarande råd om olika faktorer som är viktiga att ha i åtanke under processen.

  • Först har vi de avgifter som mäklaren tar. Dessa är viktiga då de potentiellt kan minska dina tradingvinster.
  • De pengar du investerare är även viktiga att betänka, då kryptovalutor kan vara mer volatila än andra råvaror. Det är därför även viktigt att ha en diversifierad portfölj.
  • En annan viktig faktor har att göra med valet av den kryptovaluta man ska investera i. Medan Bitcoin har blivit den dominanta marknadsledande valutan finns det många nya altcoins där det går att argumentera för att de har mer uppsida.
  • Slutligen är det viktigt att lagra kryptovaluta-tokens på ett säkert sätt. Detta görs via en av de många krypto wallets som har tagits fram för just detta syfte.

Tillgängliga kryptovalutor

101Investing har ett specifikt fokus på kryptovaluta med CFD:er för över de mest populära kryptovalutorna. Mäklaren erbjuder en enastående tjänst för kryptovalutor och lockar därmed till sig kryptotraders från hela världen.

Här är ett par av de mest populära kryptovalutorna som finns tillgängliga för trading på 101Investing-plattformen:

BTCCNY, BTCEUR, BTCGBP, BTCUSD, BTGUSD, DSHEUR, DSHUSD, ETCEUR, ETCUSD, ETHEUR, ETHGBP, ETHUSD, LTCEUR, LTCUSD, NEOUSD, XLMUSD, XMRUSD, XRPEUR, XRPUSD, YCCUSD, ZECUSD, BTCCNY.m, BTCEUR.m, BTCGBP.m, BTCUSD.m, BTGUSD.m, DSHEUR.m, DSHUSD.m, ETCEUR.m, ETCUSD.m, ETHEUR.m, ETHGBP.m, ETHUSD.m, LTCEUR.m, LTCUSD.m, XMRUSD.m, XRPEUR.m, XRPUSD.m.

*Denna lista är framtagen den 7/10/2020. De tillgängliga tillgångarna uppdateras regelbundet, vilket innebär att företaget förbehåller sig rätten att förändra tillgängligheten beroende på när förfrågan görs. 

Reglerande ramverk

101Investing är licensierad och reglerad i Cypern och ägs officiellt av det ledande finansbolaget FXBFI Broker Financial Invest Ltd. Företaget har sina högkvarter i Limassol på Cypern och regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Licensnumret för tradingplattformen med CySEC är 315/16.

101Investing är även registrerad hos Europas MiFID (Markets in Financial Instruments Directive). Detta garanterar att användarens medel alltid är säkrade.

Säkerhet och sekretess

Enastående säkerhet och sekretess är en hög prioritet hos 101Investing. Hemsidan skyddas även av SSL-kryptering (Secure Sockets Layer), vilket innebär att all information är krypterad och att den inte kan hackas. 101Investings servrar ligger på SAS 70-certifierade datacenter och monetära transaktioner bedrivs under Level 1 PCI-efterlevnad.

Avgifter på 101Investing

Det första man lägger märke till med 101Investing är att hemsidan är helt gratis och att det inte finns någon provision. Kunder debiteras inte heller några insättningsavgifter.

101Investing debiterar dock en spridning, vilket är skillnaden mellan köp- och säljpriset. Skillnaden visas i pips och återspeglar kostnaden att öppna en position på en viss tillgång. Spridningsavgifter varierar beroende på marknadsförhållanden som alltid kan ses på 101Investings hemsida.

Det finns även avgifter för inaktiva konton på 101Investing. Om du inte är aktiv i över 271 dagar kan avgifterna bli upp till 500 euro i månaden.

Kundtjänst

Kundtjänsten på 101Investing är tillgänglig från 09.00 till 23.00 GMT+3 under arbetsdagar och 11.00 till 20.00 GMT+3 under helger. Supporten kan nås via e-post, livechatt och telefon och supportteamet finns där för att svara på frågor så snabbt som möjligt.

Avslutande tankar – är 101Investing en legitim mäklare?

Det finns inget tvivel om att 101Investing är en legitim och användarvänlig mäklare och investeringsplattform, även en som snabbt har blivit väldigt populär i branschen. Dess fokus på kryptovaluta och alla alternativ användarna har är det som gör plattformen extra attraktiv för de som vill investera digitalt.

101Investing erbjuder en professionell, innovativ och prisvärd mäklarplattform som snabbt har blivit otroligt populär bland kunder över hela världen.

[inv-showcase partner=”101investing-stocks” channel=”stocks” size=”medium”]

*CFD:e är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstångseffekter. Mellan 74-89% av privata investerare förlorar pengar när de köper och säljer CFD:er.

Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och ifall du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

 

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto