Home > Ridley Corp stiger med 17,5%: här kan du köpa denna frimärkesaktie

Ridley Corp stiger med 17,5%: här kan du köpa denna frimärkesaktie

Ridley Corp är på uppgång efter att företaget redovisat sitt resultat för FY2021. De har skapat en robust tillväxtplan för nästa år där de ska utöka sitt produktutbud, kapacitet och främja lägre kostnader.

Det har varit en lugn vecka för investerare inför den viktigaste händelsen denna månad – Jackson Hole-konferensen. Ändå finns det fortfarande ett par aktier som tyst registrerar massiva vinster, och Ridley Corp är en av dem.

Fortsätt läsa om du vill veta mer om Ridley Corp, varför priset har stigit med 17,5% denna vecka och vad som är nästa för detta australiska företag.

Hur och var du kan köpa aktier i Ridley Corp på nätet

Ridley Corp (RIC) är en frimärksaktie som är listad på Australian Securities Exchange (ASX). För att köpa aktier i Ridley på nätet behöver du registrera dig hos en nätmäklare. Här är de två bästa alternativen på marknaden just nu: 

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Ridley Corp?

Ridley Corp är en foderproducent i Australien. Företaget fokuserar på att utveckla djurfoderlösningar av högsta kvalitet.

Ska jag köpa aktier i Ridley Corp idag?

Om du vill diversifiera din portfölj genom att lägga till frimärkesaktier kan Ridley vara ett lukrativt val då det just nu kan köpas till fyndpris. Företaget presterade väl under 2021 och registrerade en EBITDA-ökning på 16,1% och en vinst efter skatt på 24,8 miljoner dollar. Ridley har också fortsatt dela ut aktieutdelning i år efter att ha slutat med det på grund av förlusten efter skatt på 10,8 miljoner dollar förra året.

Ridleys aktiekurs har inte varit imponerande hittills i år, men nu ser investerare att denna aktie snabbt tar fart tack vare sin gedigna tillväxtplan för 2022 och förbättrade resultat under räkenskapsåret 2021. Företaget har nyligen tecknat nya försäljningskontrakt som kommer att generera cirka 2,6 miljoner dollar i intäkter.

Nästa år planerar Ridley att lansera nya produktlinjer, inklusive djurfoder och räkfoder. Dessutom avser Ridley att spendera cirka 15 miljoner dollar på att minska sina kostnader, förbättra kapaciteten och öka produktutbudet.

En prisprognos för Ridley Corp 2021

Denna australiska frimärkesaktie har en högstanivå på 1,5 dollar och en lägstanivå på 1,15 dollar. Konsensus bland analytiker är att detta är ett köp just nu, men man ska komma ihåg att frimärkesaktier är mer volatila än andra tillgångar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto