Home > Ripple prisprognos: baisse när den är under $1,3

Ripple prisprognos: baisse när den är under $1,3

Ripple handlas med en baisseartad ton när den faller under paritet igen. På sin väg ner har den brutit b-d-trendlinjen för en baisseartad sammandragande triangel. Även om den är under 1,3 dollar, är biasen fortsatt baisse.

Ripple är en av de mest populära kryptovalutorna, med ett börsvärde på 43 miljarder dollar. För närvarande är det 47,16% av XRP:s cirkulerande, eller ungefär 47% av alla mynt som någonsin kommer att existera under denna valutas livstid.

Innan du tittar på Ripples dagliga diagram är det viktigt att skilja mellan tre termer – XRP, Ripple och RippleNet. XRP är en valuta som körs på RippleNet – en digital betalningsplattform, medan Ripple är företaget som driver RippleNet.

Därför, när handlare hänvisar till att köpa eller sälja Ripple, köper eller säljer de faktiskt XRP mot någon annan krypto- eller fiatvaluta. I vårt fall har vi tagit en titt på XRPUSD-växelkursen, den mest populära bland handlare.

Det tekniska perspektivet ser baisse ut medan XRPUSD ligger under $1,3

Diagrammet ovan kan se förvirrande ut, men det visar en baisseartad bild för den kommande perioden. Den fokuserar på två perspektiv – ett historiskt och ett framåtblickande.

Ur ett historiskt perspektiv ser vi att Ripple hade svårt att passera $0,6 i slutet av 2020 och början av 2021. Den bildade en stigande triangel som bröt högre i april i år och priset stannade inte förrän det nådde nära $2. Men där uppe fungerade en sammandragande triangel som ett vändningsmönster, och marknaden kollapsade tillbaka till $0,6-området, där den fick stöd.

Därmed konsoliderades det ett tag och bildade ett hausseartat mönster – en fallande kil. Men efter att den fallande wedgen bröt högre kunde Ripple inte bryta $1,3-området. Istället bildade den ett dubbeltoppmönster och handlas nu med en baisseartad ton.

Den senaste nedgången under $1 ser baisse ut ur ett framåtblickande perspektiv, vilket illustreras av den blå sammandragande triangeln. Marknaden bröt b-d-trendlinjen och om den inte vänder tillbaka över $1,3 är detta en baisseartad utveckling. Dessutom är den uppmätta rörelsen av en sådan triangel 75% av dess längsta segment och därmed pekar den på ett fall under $0,6 stödnivå.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto