Home > RR Donnelley & Sons aktiepris stiger med 33,7% – Här kan du köpa aktien

RR Donnelley & Sons aktiepris stiger med 33,7% – Här kan du köpa aktien

RR Donnelley & Sons är ett av de företag som har förflyttat sig mest idag. Aktiekursen sköt i höjden igår efter att företagets största aktieägare erbjöd ett nytt avtal för att köpa utestående aktier till en premie på 52%.

Marknadsnyheter lämnar sällan deltagarna ointresserade, även under denna månads börsfall. Privata investerare bör framförallt uppmärksamma insidernyheter eller förvärvsaffärer då det kan ses som bevis på att vissa investerare tror att företaget kan vara undervärderat. RR Donnelleys (RRD) aktiekurs steg igår efter att nyheter om en potentiell affär nått marknaderna.

Låt oss ta reda på varför RR Donnelleys huvudägare är villig att köpa utestående aktier till en premie på 52%.

Hur och var du kan köpa aktier i RR Donnelley & Sons på nätet

RR Donnelley & Sons aktier kan köpas online efter registrering hos en reglerad nätmäklare. Efter att ha lämnat dina personliga uppgifter validerar mäklaren ditt konto, så att du kan finansiera det via din föredragna betalningsmetod, inklusive e-plånböcker eller nätbank. Det här är våra rekommenderade val just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är RR Donnelley & Sons?

RR Donnelley & Sons tillhandahåller kommunikationstjänster till företag i 28 länder. De har cirka 30 000 kunder och 33 000 anställda.

Ska jag köpa aktier i RR Donnelley & Sons idag?

RRD:s huvudägare är Chatham Asset Management, som i tisdags riktade ett brev till RRD:s styrelse. Brevet innehöll ett avtal enligt vilket Chatham är redo att betala en premie på 52%, vilket innebär 7,5 dollar per aktie. Chatham äger för närvarande 15% av stamaktierna.

Efter denna nyhet steg RRD:s aktiekurs med 33,7%, vilket höjde bolagets värde betydligt. Chathams chef, Anthony Melchoirre, har flera gånger drivit på att göra betydande förändringar på företaget och anser att det är värt mer än 13 dollar per aktie om de säljer tillgångar och genomför en rad andra operativa förändringar.

En prisprognos för RR Donnelley & Sons år 2021

RRD:s aktie handlas för närvarande till 6,57 dollar per aktie och beräknas nå 7 dollar under de närmaste 12 månaderna. Dess huvudägare anser dock att företaget är värt mer än 13 dollar, förutsatt att de fortsätter med affären och genomför fler operativa förändringar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto