Home > Så vinner du 25 000 kronor – ETF-SM 2013

Så vinner du 25 000 kronor – ETF-SM 2013

ETF-SM är en tävling där deltagarana får placera 100 000 fiktiva kronor i börshandlade fonder (ETF:er) med målsättningen att fӧrsӧka skapa maximal avkastning under tävlingsperioden. Den som skapar störst värdeökning vinner 25 000 kronor.

Det är kostnadsfritt att delta och tävlingen är ett bra sätt att lära sig mer om börshandlade fonder. Tävlingen lämpar sig för såväl  vana investerare med sikte på att komma med tävlingens Topp 25 lista (som lӧpande uppdateras) som  för de som vill lära sig mer om börshandlade fonder.

Tävlingen är nu öppen för anmälningar på www.etfsm.se och den startar den 5:e april. Tävlingen pågår till 29:e november i år.

ETF:er har erövrat stora andelar av fondsparandet i USA och vissa delar av Europa men har fortfarande en relativt liten andel av fondsparandet i Sverige. Jämfört med traditionella fonder erbjuder ETF:er lägre förvaltningsavifter, realtidsprissättning, högre transparens och kan lätt handlas via mäklare på börsen. 2012 noterade Alpcot Capital Management den första aktivt förvaltade ETF:en i Europa på NASDAQ OMX Nordic i Stockholm.

Vågar du vara med?  Ta chansen och vinn 25 000 kronor och lär dig mer om ETF:er på vägen!

Registrera dig på www.etfsm.se

ETF-SM

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto