Home > Salesforce.com Inc. (CRM)-aktien ökar till $236.50 — Hur Man Köper CRM-aktier

Salesforce.com Inc. (CRM)-aktien ökar till $236.50 — Hur Man Köper CRM-aktier

Första kvartalet bättre än väntat och aktiepriset på Salesforce gick upp med 4.72%. 

Aktierna för Salesforce.com Inc. steg efter börsens stängning på torsdagen och företaget överträffade Wall Streets uppskattningar för dess resultat för årets första kvartal.

Det molnbaserade kundförvaltningsföretagets resultatrapport för kvartalet visade den 30 april intäkter på 5,96 miljarder dollar, 5,54 miljarder dollar av dessa utgjordes av abonnemangs- och supportintäkter. De totala intäkterna för kvartalet överträffade analytikernas prognos på 5,89 miljarder dollar, med ett justerat resultat på 0,88 dollar per aktie.

Intäkterna det senaste kvartalet ökade med 23% jämfört med samma period föregående år, men en GAAP-marignal för första kvartalet på 5,9% och en rörelsemarginal som inte är GAAP på 20,2%.

Salesforce aktiekurs steg med 4.72% i efterhandelsvolym och priset är för närvarande $236.50. Handelsvolymen innan stängning var 14.6k.

Vill du köpa CRM och dra nytta av den potentiella vinsten? Låt oss visa hur du kan investera i Salesforce-aktier och varför det här kanske är en god möjlighet.

Köpa Salesforce-aktier

Du kan lätt köpa Salesforce.com Inc. (CRM)-aktier på två av de mest pålitliga nätmäklarplattformarna i Storbritannien.

eToro

eToro är en ledande mäklarplattform som ger sina kunder tillgång till en rad olika investeringsmöjligheter, inkl. aktier, fonder, handelstillgångar och kryptovalutor. Plattformen är gör det mycket snabbt, enkelt och tryggt för vem som helst att köpa eller sälja dessa typer av tillgångar.  Registrera dig med tre enkla steg och köp Salesforce (CRM) och andra populära tillgångar.

Registrera dig här

Anledningar till varför du kanske vill köpa Salesforce (CRM)

Salesforce VD Marc Benioff har sagt att det här är “det bästa kvartalet” i företagets historia. Men det ser ut som att framtiden kan vara ännu mer lönsam för Salesforce.

Företaget rapporterar en ökning av affärer med ett uppsving för alla deras produkter, i alla regioner. Investerare uppmuntras förmodligen att investera mer av rapporterna samt av de ändrade siffrorna för året.

”Med imponerande fart i hela vår kärnverksamhet höjer vi taket för våra förutspådda intäkter för detta räkenskapsår med 250 miljoner dollar till cirka 26 miljarder dollar med en icke-GAAP rörelsemarginal på 18%. Vi är på rätt väg att nå $50 miljarder i intäkter år 2026.” tillade han.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto