Home > Samsung kommer 2022 att utveckla 3 TV:ar med NFT-handelsfunktioner

Samsung kommer 2022 att utveckla 3 TV:ar med NFT-handelsfunktioner

NFT-utrymmet fick massiv användning förra året och fler företag kommer nu in på marknaden.

Samsung, ett av världens ledande teknikkonglomerat, meddelade tidigare idag att de skulle lansera tre TV-apparater med NFT-handelsmöjligheter. Denna senaste utveckling gör Samsung till det senaste teknikföretaget att ta sig in på NFT-området.

Teknikjätten introducerade sina nyaste MICRO LED, Neo QLED och Lifestyle TV inför Consumer Electronics Show 2022. I ett blogginlägg tidigare idag sa företaget;

"NFT-plattform: Denna applikation har en intuitiv, integrerad plattform för att upptäcka, köpa och handla digitala konstverk genom MICRO LED, Neo QLED och The Frame."

Samsung sa också att de har förbättrat sina speltjänster och kommer att göra det lättare för användare att spela spel. Företaget tillade att;

"Samsung Gaming Hub kommer att ge spelare möjlighet att upptäcka och hoppa in i spelen de älskar snabbare genom spelstreamingtjänster. Spelare kommer att ha tillgång till ett omfattande bibliotek med spel genom Samsungs partnerskap med industriledare – NVIDIA GeForce Now, Stadia och Utomik – och det är bara början.”

NFT-utrymmet har upplevt en enorm tillväxt under det senaste året. En färsk rapport avslöjade att NFT-handelsvolymen toppade 13 miljarder dollar förra året, en ökning med mer än 40 000% från 2022.

Rallyt är en indikation på det massiva antagandet som NFT-utrymmet vunnit under de senaste 12 månaderna. OpenSea är fortfarande den ledande NFT-plattformen i världen och står för mer än 70% av den totala handelsvolymen.

Men OpenSea kommer att möta massiv konkurrens från några av de ledande marknadsaktörerna som Binance. Kryptovalutabörserna Binance, FTX, Kraken och Coinbase har lanserat NFT-handelsmarknadsplatser.

NFT-utrymmet förväntas registrera ytterligare antagande under det kommande året när fler företag kommer in på marknaden.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto