Home > Sänkta riktkurser i Telia, Axis och höjd riktkurs i Loomis. Sänkta rekar för Balder och Diös…

Sänkta riktkurser i Telia, Axis och höjd riktkurs i Loomis. Sänkta rekar för Balder och Diös…

Bland dagens bolagsnyheter märks bland annat sänkta riktkurser i Telia, Axis och höjd riktkurs i Loomis. Swedbank har också sänkt sina rekommendationer för Balder och Diös…

DNB Markets sänker sin rekommendation för Telia Sonera till behåll från tidigare köp. Riktkursen sänks till 49 kronor från tidigare 55 kronor. Nordea sänker också de riktkursen för Telia. Nordea Equity Research sänker riktkursen för Telia Sonera till 48 kronor, från tidigare 52 kronor. Rekommendationen är behåll. Samtidigt höjer man riktkursen för Tele2 till 87 kronor, från tidigare 84 kronor. Rekommendationen är köp. Samtidigt spekulerar DNB Markets i att Telia är en potentiell köpare av Tele2 Norge.

DNB Markets pekar ut Telia Sonera som en potentiell köpare av Tele2:s norska verksamhet. Det framgår av en analys daterad den 14 april. Enligt banken är Telia Sonera det bolag som kan få ut mest synergier genom att slå samman de båda bolagens norska verksamheter till en uppskattad bruttomarginalnivå på omkring 70 procent. DNB Markets räknar med att Telia Sonera skulle komma att behöva avyttra ett av sina varumärken i Norge för att uppfylla reglerna kring ett marknadsandelstak på 40 procent, vid ett förvärv av Tele2 Norge.

Handelsbanken Capital Markets har sänkt riktkursen för Axis till 185 kronor, från tidigare 195 kronor. Rekommendationen är minska.Danske Bank höjer sin rekommendation för Loomis till behåll från tidigare sälj. Riktkursen höjs till 185 kronor från tidigare 146 kronor. Swedbank sänker sina rekommendationer för Balder och Diös till neutral från tidigare köp.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto