Home > Se upp för avståndet! Weight Watchers tappar rejält

Se upp för avståndet! Weight Watchers tappar rejält

WW International (NASDAQ:WW) tappade med cirka 25% igår då antalet prenumeranter minskade eller låg platt mot slutet av juni.

På samma sätt som att Meggitts aktiepris steg två gånger under de senaste fjorton dagarna gick Weight Watchers (Viktväktarna) moderbolag WW International (NASDAQ: WW) i motsatt riktning igår. Det betyder att aktiekursen sjönk från en nivå till en annan utan att ge investerare chansen att ta sig ut någon gång emellan. Så, vad gick fel på Weight Watchers?

Även om detta inte kan representera den plötsliga chocken för aktiepriset verkar det som att detta till stor del handlade om att antalet prenumeranter föll från 5 miljoner till 4,9 miljoner mot slutet av juni. Produktförsäljningen sjönk även med 6,9%.

Hur och var du kan köpa aktier i WW International idag

Vill du köpa Weight Watchers om deras slogan ”viktnedgång som fungerar” börjar fungera igen för investerare? Du kan köpa aktier i WW International via dessa mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är WW International?

WW International, Inc. är det företag som tidigare kallades Weight Watchers International, Inc. Det lanserades i New York 1963, såldes till Heinz 1978, såldes till ett riskkapitalbolag 1999 och listades offentligt år 2001. Oprah Winfrey köpte en andel på 10% år 2015, och företaget tappade orden "weight watchers" från sitt namn 2018 för att bli WW International.

Ska jag köpa aktier i WW International just nu?

I månadsdiagrammet nedan kan du se det nedåtgående prisgapet, och det är värt att notera ökningen av handelsvolymen (visas längst ner i diagrammet) den dagen det hände. Ibland stängs sådana luckor senare, vilket gör det en bra idé att köpa aktierna. Men ibland signalerar sådana luckor en vildare väg framåt, så det kan vara en bra idé att sälja din befintliga andel eller till och med blanka aktierna om din mäklare tillåter det.

En prisprognos för WW International 2021

Om prisgapet stängs kommer de som köpte vid gårdagens pris vid stängningen vid 24,35 kommer se en massiv ökning på över 30% när aktiepriset återvänder till priset innan gapet på nästan 32,30. Om aktien å andra sidan fortsätter sjunka är det svårt att säga hur långt den kan sjunka.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto