Home > Seco tools – Ny stödträff ger läge för rangeplay

Seco tools – Ny stödträff ger läge för rangeplay

Efter att Seco hållt emot nedgångarna bra och återigen besökt stödnivåerna från förra analysen (V.7) verkar det som att uppgångscaset från förra månaden övergått i en range-situation. Detta hindrar oss inte från att försöka tjäna några kronor i väntan på en mer långsiktig uppgång då förra analysens förutsättningar inte förändrats fundamentalt.

Seco Tools (SECO B) befinner sig för närvarnade mellan stödområdet definierat av MA 200 och övre motståndet på 114,7 som utgör taket i kanalen. Eftersom aktien i veckan rekylerat från bottenläget finner vi det därför mer rimligt att nästa målområde på kort sikt bör vara ovansidan av denna kanal. Med det sagt så finns som sagt alltid risken att rörelsen går emot oss först och söker sig ned mot botten i kanalen med tanke på den makro-oro som präglat framförallt förra veckan.

Var därför vaksam på svaghetstecken och lägg stoplossnivån under tidigare botten då det skulle vara en varning om att en långsiktig vändning i trenden kan vara förestående, varför vi inte vill ha kvar samma exponering.

Angående exponering
är detta case relativt kortsktigt varför en linjär exponering som exempelvis CFD eller köp av aktien är att föredra framför optioner eller warranter eftersom vi inte kan tjäna på den icke-linjära prissättningen i samma utsträckning. Uttnyttja gärna eventuell uppfyllelse av scenariot till att scala ut ur affären och behålla en del exponering i fall att aktien återupptar sin upptrend då detta är ett bra sätt att ”rida en vinnare”.

Stöd- och motståndsnivåer:
Stöd: 105,00, 100,00, ~100,00 (MA 200)
Motstånd: 110,00, 112,00, 115,00

Taggar:
Usa
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto