Home > SemiLEDs aktiepris tredubblades på en vecka: här är de bästa platserna att köpa aktien

SemiLEDs aktiepris tredubblades på en vecka: här är de bästa platserna att köpa aktien

En av förra veckans största prisförändringar skedde på SemiLEDs (NASDAQ: LEDS), och tack vare denna prisökning har många investerare nu sökt efter ”hur köper man aktier i SemiLEDs?” 

Vi tyckte därför att det vore en bra idé att skriva en artikel där vi förklarar hur man deltar. Allt du behöver göra är att skrolla ned för att läsa om de bästa platserna att köpa aktier i SemiLEDs, vår prisprognos för SemiLED och varför företaget har raketstigit i värde.

Var man kan köpa aktier i SemiLEDs på nätet

Om du vill investera i SemiLEDs rekommenderar vi att du använder en aktiemäklare med låga avgifter. Detta är plattformar som låter dig investera i flera olika instrument och kontrollera din portfölj från en hemsida eller mobil enhet.

Alla nätmäklare är dock inte lika bra. Vissa är enklare att använda och har bättre support. Därför har vi här samlat de bästa platserna att köpa aktier i SemiLEDs idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är SemiLEDs?

SemiLEDs är ett företag som grundades år 2005 i Chunan i Taiwan, och som utvecklar, tillverkar och säljer ultraljusa LED-chip i sina toppmoderna fabriker. De anses vara ett innovativt företag inom halvledare.

Bland företagets produkter hittar vi även LED-beståndsdelar, moduler och system. SemiLEDs kunder finns över hela jorden, inklusive i USA, Nederländerna, Tyskland, Japan och Irland.

SemiLEDs produkter används framförallt för allmän belysning, i vilket fastigheter för privatpersoner och företag ingår, och de används även i industriellt syfte. De används även inom UV-belysning, härdning av polymerer, för att bekämpa förfalskning av sedlar och ljusterapi i medicinskt och kosmetiskt syfte, vilket ytterligare stärker möjligheterna för tillväxt.

Varför har SemiLEDs aktiepris stigit?

SemiLEDs aktiepris har framförallt stigit då det på marknaden just nu spekuleras kring global brist på halvledare, och att det ska leda till stöd från myndigheter för att hjälpa till att bekämpa bristen.

Ska jag köpa aktier i SemiLEDs idag?

Om du tror att företagets historik, ledning och den långsiktiga potentialen i halvledaresektorn är en bra investering kan det vara värt att ta en närmare titt.

Se bara till att du inte ger dig in i en investering utan att ha gjort din egen efterforskning då det kan resultera i förluster.

En prisprognos för SemiLEDs

Konsensus bland analytiker är att medianprismålet för SemiLEDS under de kommande 12 månaderna ligger på 30 dollar, vilket är en rejäl ökning i värde. Medan det troligtvis blir en krokig väg ser det ut som att företaget är väl positionerar inför långsiktig tillväxt.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto