Home > Senseonics aktie raketökar: så här köper du aktier i SENS

Senseonics aktie raketökar: så här köper du aktier i SENS

Under fredagen steg Senseonics Holdings (NYSE: SENS) i värde och avslutade dagen på över +40%.

I och med dessa dramatiska prisförändringar har många investerare försökt ta reda på hur man köper aktier i Senseonics. Vi kommer nu hjälpa till att förklara varför detta skedde, och hur du kan delta.

Denna artikel listar de bästa platserna där du kan köpa aktier i Senseonics, och förklarar vad de har att erbjuda. Vi kommer även ge dig en prisprognos för SENS, för att ge dig en indikation på vad som kommer ske härnäst.

Var man kan köpa aktier i Senseonics på nätet

Om du tänker investera i Senseonics är det bäst att gå till en pålitlig aktiemäklare. Detta är heltäckande plattformar som låter dig kontrollera en diversifierad investeringsportfölj där det kan ingå aktier, råvaror, valutor och kryptovalutor.

Dessutom erbjuder båda plattformarna nedan extremt låga avgifter, vilket innebär att du behåller mer av dina intäkter.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Senseonics?

SENS är ett medicintekniskt företag vars huvudsakliga fokusområden är inom produkter för glukosövervakning. De hette tidigare ASN Technologies och grundades i Nevada år 2014.

Med hjälp av system för kontinuerlig övervakning av glukosnivåer (CGM) via Eversense och Eversense XL hjälper företaget flera hundra miljoner diabetespatienter på en internationell marknad.

Just nu kan CGM-system endast mäta glukosnivåer under sex till fjorton dagar, medan Eversense kan göra samma jobb i 90 dagar, medan XL-versionen kan göra det i 180 dagar.

Varför stiger SENS-aktien i värde?

Tack vare starka resultat efter företagets 2-åriga PROMISE-tester, där de testade Eversense effektivitet över 180 dagar jämfört med traditionella övervakningssystem av glukos. Detta är ett viktigt krav för att godkännas av FDA och EU EMA, och det ser nu ut som att det bara finns ett par hinder kvar innan produkten kan användas i kommersiellt syfte.

Ska jag köpa SENS-aktier idag?

Om du tror att företaget kan lyckas långsiktigt och har genomfört din egen efterforskning kan SENS var en aktie som är värd att ta en närmare titt på.

En prisprognos för SENS

Konsensus bland de flesta analytikerna för en 12 månades prisprognos är en höjd på 4 dollar, men det är värt att nämna att detta är ett maratonlopp och inte ett race, och saker och ting går inte alltid enligt prognoserna.

Senseonics är en investeringsmöjlighet för investering på lång sikt och bör behandlas som det, även om viktiga händelser kan leda till intäkter kortsiktigt.

2021 kan bli det år då forskningen tar sig ett steg fram vad gäller behandlingen av diabetes, och det kan bli ett lönsamt steg.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto