Home > Sphere 3D:s aktie stiger med 30%: här är de bästa platserna att köpa den

Sphere 3D:s aktie stiger med 30%: här är de bästa platserna att köpa den

Sphere 3D (NASDAQ: ANY) har stigit i värde och tillväxten visar inga tecken på att sakta ned.

Om du är intresserad av att investera i Sphere 3D bör denna artikel svara på dina frågor. Läs vidare för att upptäcka vad det är för företaget, varför det stiger i värde och om du ska köpa aktier nu eller inte.

Innan vi fördjupar oss i detta kan du kolla in avsnittet under detta stycke. Där hittar du länkar till de bästa platserna att köpa aktier i Sphere 3D just nu, enligt våra toppanalytiker.

Hur och var du kan köpa aktier i Sphere 3D på nätet

De bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Sphere 3D är listade nedan. Klicka bara på en av länkarna, registrera dig, sätt in pengar och köp sen det antal aktier du vill äga:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Sphere 3D?

Företaget grundades 2009 och har sina huvudkontor i Toronto, Kanada. Det är ett företag som tillhandahåller datahantering och virtualiseringslösningar för både datorer och mobila enheter i Nord- och Sydamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien och Stillahavsområdet.

Sphere 3D:s aktiekurs har stigit kraftigt efter positiva nyheter. Företaget har ingått ett avtal med Hertford Advisors Ltd om att ge en sex månaders ensamrätt att ta alla Hertfords rättigheter till ett antal Bitcoin-miningavtal.

Ska jag köpa aktier i Sphere 3D idag

Om du tror att detta decentraliserade avtal kan generera värde för aktieägare kan det vara en bra idé att köpa aktier och hålla dem långsiktigt om du vill spekulera på en framtida prisökning.

Se bara till att du gör din egen research först, och investera aldrig pengar du inte har råd att förlora.

En prisprognos för Sphere 3D 2021

Vår prisprognos för ANY år 2021 är som följer: 40 dollar. 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto