Home > Stamps.com raketstiger med 64% under en dag: var du kan köpa aktier i STMT

Stamps.com raketstiger med 64% under en dag: var du kan köpa aktier i STMT

Den prisökning vi såg för Stamps.com (NASDAQ: STMP) i morse har lockat till sig många nya investerare. Intresset av detta företag är rekordhögt så i denna artikel kommer vi visa dig all viktig information du behöver veta innan du investerar i Stamps.com.

Läs denna artikel för att lära dig allt du behöver veta om Stamps.com. Vi kommer förklara vad det är för företag, vad de gör och hur investeringspotentialen ser ut framöver. Dessutom har vi tagit fram en prisprognos för STMP för att hjälpa investerare förstå var vi befinner oss i marknadscykeln.

Om du vill köpa, sälja och handla aktier i Stamps.com just nu kan du skrolla ner för att se vår lista över de två bästa platserna att köpa aktier i STMP i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Stamps.com på nätet

Om du vill investera i Stamps.com kan du klicka på en av länkarna nedan för att registrera dig hos en av våra rekommenderade aktiemäklare. Dessa plattformar har låga avgifter och bra gränssnitt, vilket gör investeringar en enkel och snabb process.

När du har registrerat dig sätter du bara in pengar och sen köper det antal aktier du vill ha. Här är de två bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Stamps.com:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Stamps.com?

Företaget grundades år 1996 i Santa Monica i Kalifornien av Ari Engelberg, Jim McDermott och Jeff Green. Det är ett amerikanskt internetbaserat företag med fokus på frakt och frimärken. Stamps.com är listat på Nasdaq-börsen under ticker-symbolen STMP.

Företaget steg i värde efter nyheterna att Thoma Bravo, en amerikansk kapitaljätte, köper STMT för 6,6 miljarder dollar.

Ska jag köpa aktier i STMP idag?

Om du har gjort en fundamental analys och gillar hur företaget ser ut vad gäller dess balansräkning och allmänna affärsmodell kan det vara ett bra alternativ att överväga.

I och med att Thoma Bravo tar över kan Stamps.com nu med en stor institutionell spelare i ryggen klättra till nya nivåer.

En prisprognos för STMP 2021

Vår prognos för Stamps.com är som följer: en 12-månaders högstanivå på 380 dollar, en median på 342 dollar och en lägstanivå på 245 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto