Home > Står DraftKings inför en short squeeze? Här är de bästa platserna att köpa aktien

Står DraftKings inför en short squeeze? Här är de bästa platserna att köpa aktien

Efter att ha stigit i värde i mars har DraftKings (NYSE: DKNG) haft ett par svåra månader, och Hindenberg Research-anklagelserna har inte hjälpt.

En av de aktier som det har pratats om mest denna vecka är DraftKings, en tillväxtaktie inom sportsbetting. Detta efter att researchgruppen Hindenberg påstod att företaget döljer en svart verksamhet bakom kulisserna.

Många investerare har dock varit snabba att påpeka att Hindenberg inte är något annat än en opinionsbildare, att de inte har rätt att ge finansiell rådgivning och att de nyligen antog en blankad position, det vill säga att de satsar på en nedgång, på DraftKings.

Reddit-investerare i allmänhet och WallStreetBets i synnerhet tror fortfarande på DKNG. Med detta i åtanke kommer vi på denna sida visa viktiga saker du bör tänka på innan du investerar i DraftKings, inklusive att lista de bästa platserna att köpa aktien.

Var man kan köpa aktier i DraftKings på nätet

Vi rekommenderar att du registrerar dig hos en pålitlig aktiemäklare med låga avgifter när du ska köpa aktier i DKNG. För att göra det lättare för dig har vi listat de två bästa alternativen nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är DraftKings?

DraftKings grundades år 2012 och är ett amerikanskt fantasy sports-bolag. Deras intäkter har växt snabbt under de senaste åren, men har fortfarande inte lyckats gå med vinst.

Ska jag köpa aktier i DraftKings?

Om du tror på DKNG:s potential och att de kan omvandla sin ständigt växande kundbas till en lönsam kassako kan detta vara företaget för dig.

DKNG har på sistone skrivit på stora avtal med UFC och NFL, och har tagit emot starkt stöd från grupper som Cathie Wood’s Ark Invest.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto