Home > Starbreeze väl positionerat för massproduktion av StarVR senare under 2017.

Starbreeze väl positionerat för massproduktion av StarVR senare under 2017.

Starbreeze har ännu inte börjat leverera större volymer av headsetet StarVR, men ser ett stort intresse från flera marknader och framstående varumärken, något som positionerar bolaget väl inför starten av massproduktionen senare under 2017.

Det menar bolaget i rapporten för det fjärde kvartalet.

”Vi strävar efter att på sikt göra både utveckling av headset och försäljning av VR-innehåll till en betydande affär för Starbreeze”, skriver bolaget i sitt bokslut.

Starbreeze fokus ligger på att distribuera och prioritera nuvarande utvecklingsversion (developement kit) av headsetet till nyckelpartners, för att säkerställa kompatibilitet med ledande branschsystem och standarder för att ”fullt ut kunna ta ledningen när vi levererar den första fullproduktionsenheten”.

”Vi uppskattar att vi genom kontinuerliga uppdateringar av hårdvaran kommer producera ytterligare två versioner av vår utvecklingsversion under året och estimerar att den tredje versionen kommer att inkludera Tobiis ögonstyrning”, heter det vidare i rapporten.

Vidare framgick det på torsdagen att ”vårt mål är att sälja StarVR-system till så många olika platsbaserade centers, nöjesparker och B2B- projekt som möjligt genom är att sälja ett bredare sortiment av headsets och helhetslösningar under varumärket StarVR i vårt samriskbolag med Acer”.

Starbreeze väl positionerat för massproduktion av StarVR senare under 2017.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
EU
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto