Home > Stor läcka oroar Apple, flera troliga nyheter ute.

Stor läcka oroar Apple, flera troliga nyheter ute.

En större läcka som gäller Apples kommande Iphonelansering på tisdag tycks ha sett dagens ljus. Det är de två Applefokuserade bloggarna Macrumors och 9to5Mac som kommit över länkar till vad som tycks vara hemligt material, skriver Washington Posts nätupplaga.

Enligt läckan kommer Apple att presentera tre nya telefoner: Iphone 8, Iphone 8 Plus samt toppmodellen Iphone X.

Informationen kommer enligt utvecklare från Apples egna servrar, genom långa komplicerade webbadresser som skulle vara mycket svåra att hitta utan insiderkunskaper om var de låg. Flera Appleutvecklare beskriver också den nya informationen som trovärdig, men bland annat trådlös laddning av telefoner, en ny typ av skärm, fler kameramöjligheter för porträtt samt ett avancerat system för ansiktsigenkänning.

Enligt läckorna kommer också en ny version av Apple Watch med 4G-uppkoppling, vilket innebär att klockan inte är beroende av en telefon i närheten för att fungera.

”Någon inom Apple läckte listan av webbadresser till 9to5Mac och Macrumors. Jag är nästan säker på att det inte var ett misstag, utan snarare en medvetet lömsk handling utförd av en opålitlig Appleanställd”, sade John Gruber på sin blogg Daring Fireball.

Stor läcka oroar Apple, flera troliga nyheter ute.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto