Home > Storbritannien sägs vara ”öppna för affärer” under förberedelser inför möte med G20-ländernas ledare.

Storbritannien sägs vara ”öppna för affärer” under förberedelser inför möte med G20-ländernas ledare.

Storbritanniens premiärminister Theresa May förbereder sig på att säga till G20-ländernas ledare att Storbritannien är ”öppet för affärer”.

Det uppger hennes kontor i ett e-postat uttalande på torsdagen, enligt Bloomberg News.

Vid ett besök i mellersta England tillsammans med finansminister Philip Hammond sade Theresa May att Storbritannien alltid varit en av de främsta handelsnationerna och ”när vi lämnar EU kommer vi att få möjligheten att omfamna nya marknader och möjligheter då vi exporterar brittiska innovationer och expertis till världen”.

Hon sade att hon skulle göra sitt bästa för att ”leverera den förändring som människor vill ha och nå rätt avtal för brittiska företag hemma och i utlandet”.

Finansministern Philip Hammond sade att regeringen förbundit sig att bygga en ekonomi som fungerar för alla – ”inte bara för några få privilegierade”.

”En aspekt av detta är att bygga på vår produktiva, öppna och konkurrenskraftiga företagsmiljö… som del av vår industriella strategi. Som ett utåtblickande land kommer vi att fortsätta att attrahera företag att investera i Storbritannien”, sade han.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
Fed
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto