Home > Struct Finance har fått in $3,9 miljoner från insamlingsrunda

Struct Finance har fått in $3,9 miljoner från insamlingsrunda

Struct Finance har avslutat en startrunda på 3,9 miljoner dollar i en finansieringskampanj som lockade tjugofyra investerarföretag.

Protokollet sa att finansieringsrundan lockade 24 företag, inklusive Avalanches 200 Million Blizzard Fund. Andra i denna starka grupp av stödjare var Antler, Woodstock, Lancer Capital, Finality Capital Partners, Avalaunch, FBG Capital, Bixin Ventures, Infinity Ventures Crypto, AVentures Dao, QCP Capital, Bison Fund och Keychain Capita.

Struct fick också stöd från Double Peak, Lucidblue, MC Ventures, 0xVentures, SCC Investments, Zokyo och Wintermute.

Hjälper till att bygga strukturerade produkter på DeFi

Struct Finance, som bygger på smarta kontrakt blockkedjan Avalanche, säger att de kommer att använda medlen för att skapa och erbjuda strukturerade decentraliserade finansprodukter.

Struct hoppas att dess verktyg kan hjälpa till att hantera några av de utmaningar DeFi-användare för närvarande står inför när de vill skapa strukturerade produkter.

En av dessa är den statiska karaktären hos de olika derivatinstrumenten på marknaden, vilket i huvudsak innebär att investerare bara har ett alternativ – att ta eller lämna de produkter som erbjuds. Men med Struct Finance-verktyg kan investerare utnyttja flexibiliteten i kedjan.

Med verktygen kan både institutionella och detaljhandels DeFi-användare utnyttja ekosystemet via processer som gör det enkelt att anpassa, komponera och investera i produkter som är skräddarsydda för att passa deras specifika behov.

Användare kan till exempel anpassa produkter till deras riskprofil, typ av investeringstillgångar och marknadens förväntningar, säger Struct i ett pressmeddelande.

Enligt Struct kommer tillgång till ränteinstrument och optioner att ge investerare en chans att skapa överlägsna finansiella produkter som erbjuder hög avkastning.

Protokollets verktyg kommer först att lanseras på Avalanche innan de rullas ut till andra blockkedjor inom DeFi-ekosystemet.