Home > Swedbank i intressant läge efter rapporten

Swedbank i intressant läge efter rapporten

Teknisk analys Swedbank ser A: Efter föregående analys presenterade Swedbank en rapport som fick aktien att öppna med ett gap. Därefter vände aktien ner mot golvet i den stigande kanalen. Aktien har sedan toppen vid 105 kronor för en och en halv vecka sedan befunnit sig i en konsolidering mellan 99 och

105 kronor. Igår effektuerades en bearish harami för nedgång.

Aktien befinner sig både på lång och kort sikt i positiva trender och man bör undvika att blanka så länge både MA-50 och kursstaplarna befinner sig ovanför MA-200.

Vi har ett utmanande läge i MACD som är på väg att bryta ner i sälj, men riktningen är fortfarande uppåtriktad, vilket innebär att blankningar för tillfället inte är att tänka på.

Uppsidan ser för begränsad ut för att det skall gå att hitta en vettig setup på nuvarande nivå.

I veckodiagrammet kan vi notera tilltagande svansar på ovansidan vilket kan vara ett tecken på att rekylen inte är färdig.

Sammanfattning: Swedbank kommer med rapport den 8:e februari och det kan vara klokt att hålla sig borta från aktien till efter rapporten. Får vi en fortsättning innanför konsolideringens begränsningar eller en nedgång ner mot golvet i kanalen kan vi få en fin momentumsetup. I nuläget är det bättre att placera aktien på avbytarbänken tills vi ser vad som händer efter rapporten.

Motstånd: 94,20 / 95,10 / 96,50 / 97,90
Stöd: 92,80 / 92,30 / 90,90 / 89,50

Swedbank A
Swedbank A
Taggar:
Usa

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.