Home > Teslas och Coinbases aktier sjunker efter negativa nyheter

Teslas och Coinbases aktier sjunker efter negativa nyheter

  • Teslas försäljning innebär att nästan 199 miljarder dollar av dess marknadsvärde försvinner

  • Coinbase-aktierna föll med 13,4% efter marknadsstängning efter resultatet för tredje kvartalet

Tesla Inc. 12% försäljning

Tesla Inc.-aktien handlades lägre för en andra dag på tisdagen som förvärrar förlusterna för elbilsföretaget.

Efter att ha fallit nästan 5% på måndagen stängde aktien 12% lägre på tisdagen och det kan bli den tredje dagen av nedåtgående åtgärder om det negativa sentimentet håller i sig.

Under de två dagarna har Tesla förlorat cirka 199 miljarder dollar i marknadsvärde mitt under investerarnas negativa reaktion på Elon Musks aktieförsäljningsundersökning. Tesla-chefens bror Kimbal Musk avslöjade också i en anmälan den 5 november att han sålde 88 500 av företagets aktier, ett scenario som har ökat trycket på säljsidan kring aktien.

TSLA stängde på $1 023 på tisdagen, efter att ha sjunkit från toppar på $1 173. Trots den tvåsiffriga nedgången förblir aktien hausseartad på lång sikt och är upp över 45% hittills i år. Handelsvolymen steg till 62 miljarder dollar på tisdagen, upp från nästan 39 miljarder dollar på måndagen.

Coinbase Global Inc.-aktien faller efter börshandeln

Coinbase-aktien föll med mer än 13% i handeln efter börsstängning på tisdagen efter att företaget haft lägre än förväntade intäkter som rapporterades i resultatet för tredje kvartalet.

Tidigare hade aktien nått toppnivåer på $357, men COIN föll med 13,4% i efter-timmarsaffärer till 310. Nedgången kommer efter att aktien hade stigit över 5% på måndagen.

Börsen omsatte $1,24 miljarder i intäkter för de tre månaderna som slutade med september, vilket är betydligt lägre än analytikernas uppskattning på $1,57 miljarder.

Försäljningen skedde trots att flaggskeppskryptovalutan Bitcoin skjöts till en ny all-time high på över $68 000, och Ethereum och många andra toppkryptotillgångar som publicerade liknande vinster för att pressa upp marknadens värde till över $3 biljoner.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto