Home > En trader med ett passande namn leder Covesting Copy Tradings ranking med vinster på 2 700%

En trader med ett passande namn leder Covesting Copy Tradings ranking med vinster på 2 700%

Traders har alltid gott om självförtroende, ibland på gränsen till kaxighet. Efter flera år av aktivt deltagande på marknaderna är det många investerare som inte längre blir nervösa, och som inte längre är rädda för risker, vilket kan framstå som aningen besinningslöst. Men detta är faktiskt en inlärd förmåga.

När en trader registrerade sig på Covesting copy trading module på PrimeXBT med namnet ”NO 1” för mer än 50 dagar sedan var det ingen som hade trott att denna person faktiskt skulle hamna högst upp på rankingen. Men detta är precis vad som hände. Nu är denna trader den trader som alla på Covesting pratar om efter att investeraren nått vinster på 2 700% på bara 59 dagar sedan de skapade sin strategi på copy trading-plattformen.

Här kan man se hur det såg ut när denna trader klättrade mot toppen av Covestings helt och hållet transparenta ranking och blev plattformens mest lönsamma trader.

Covesting rankning

Hur en trader blev strategiförvaltare för att nå högst på rankingen

Alla som har loggat in på Covesting på PrimeXBT de senaste veckorna kan ha känt sig förvirrade över den högst rankade användaren. Denna person innehar inte bara den högsta rankingen, personen valde även användarnamnet NO 1.

De hade uppenbarligen höga tankar om sig själv att kunna bli bäst på denna copy trading-plattform. Och det tog inte lång tid innan de började klättra på Covesting-stegen.

No1 strategi på prime xbt

Lönsamheten inleddes långsamt, men i september började den öka snabbare och snabbare, och tittade sen aldrig tillbaka. Genom september och in i oktober låg No 1:s vinster på runt 1 500%. När marknaderna vände låg No 1 på rätt sida av nästintill varje trade och kunde titta på medan intäkterna steg över 2 000%, till över 2 500% och de stiger fortfarande.

Hela resan från 0% i vinst och en insättning på 500 dollar till 2 700% ROI och 155 BTC är inget annat än otroligt, och något som kommer gå till historieböckerna.

Followers equity - covesting module

Traderns kapital steg även till följd av detta. Den höga ökningen innan den slutgiltiga toppen är en Covesting-följare som har valt att ta ut sina andelar, och sen ångrar detta bittert då denne trader missade en ökning på över 1 000%.

Strategiförvaltare en legendar efter att ha förvandlat 500 dollar till 2 miljoner dollar i kapital

No 1:s mest lönsamma månad var september, men detta är också bara personens andra månad sedan registrering på Covesting på PrimeXBT. Denna månad hade de en månatlig vinst på hela 736%.

No1 profits månadsvis

No 1 bevisar även att det inte finns någon belöning utan risk. Enligt Covesting totalt transparenta mätvärden för framgångar och risker som följare kan använda för att välja vilken strategi de ska följa kan man se att No 1 nådde en maximal drawdown på 80%, vilket kan vara svårt för en del följare att hantera.

No 1 använder sig ofta även av en stor procentandel av sin marginal, vilket innebär att strategin och dess positioner riskerar att dras in i ett marginalsamtal eller likvidering. Följare som är rädda för denna slags strategi bör istället titta på femstjärniga traders som ofta är mer försiktiga i sina trades.

Covesting copy plattform

Bli nummer ett – eller följ dem med Covesting Copy Trading på PrimeXBT

Oavsett risken är belöningen onekligen värt det då No 1 har visat sig vara bäst på att växa. Från endast 500 dollar till att bli en strategiförvaltare värd över 2 miljoner dollar i BTC. Detta är något som kommer gå till historieböckerna.

Oavsett om de är bäst på Bitcoin– eller Ethereum-trading eller om de förlitar sig på MACD eller Bollinger Bands är det i slutändan vinsterna som räknas – och ingen har visat på mer imponerande vinster på Covesting än No 1.

Med 2 700% utan tecken på att vända kan de som följer denna strategi också få sitt kapital att växa tack vare kraften i Covesting copy trading module på PrimeXBT.

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter registrering kan du även få enstaka specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut dina uppgifter till tredjeparter. Se vår sekretesspolicy här.