Home > Ett möte med Admiral Markets

Ett möte med Admiral Markets

Johan Leckne
Johan Leckne, Admiral Markets

Kan du berätta lite om er verksamhet?

Admiral Markets har funnits sedan 2001 och erbjuder handel av Valuta, CFDs, Index, Metaller och Energi genom MetaTrader4 samt kundservice genom vårt nyöppnade representationskontor på Östermalmstorg.

Vi har sedan starten expanderat explosionsartat. 2011 öppnade vi kontor i Tyskland och Italien bland annat. 2012 öppnade vi i Sverige, Portugal, Frankrike och Saudiarabien för att nämna några land och året är ännu inte slut! Målet är att förse våra handlare med bättre villkor än våra konkurrenter genom nytänkande kampanjer, tighta spreads samt MetaTrader4 (snart kommer MetaTrader5 vara igång!)

Valutamäklare erbjuder ofta kraftfulla handelsapplikationer med realtidskurser och bra analysvertyg. Vilken handelsapplikation är det ni erbjuder era kunder?

Absolut är det så, vi använder oss utav MetaTrader4 i dagsläget och har planer på att gå över till MetaTrader5 inom en snar framtid. Det innebär att du handlar valuta på Spot med oerhört snabba realtidskurser med alla analysverktyg du kan tänkas vilja använda. Inga kurser ställs ut emot dig vilket är viktigt att veta. Framför allt är skripter och robotar (EA’s = Expert Advisers) något våra handlare uppskattar och använder sig utav då MetaTrader4 erbjuder oerhört många möjligheter för att anpassas efter DINA villkor!

Ni har en del konkurrenter inom samma affärsområde. På vilket sätt arbetar ni för att ge kunden mervärde?

“Trading for everyone” – minsta insättningen är från 10 USD vilket gör att det inte spelar någon roll om du är nybörjare eller professionell hos oss, möjligheterna att anpassa kontotyp och plattform efter din kunskap är något som många saknar. T.ex. kan det vara bra att börja handla med ett Standard-konto (alternativt nominerat i guld) om man är nybörjare för att sedan gå till interbankmarknaden där spreaden rör sig lite annorlunda med vårt Pro-konto. Sedan är det några punkter vi vill nämna:

Nytänkande kampanjer blandat med oerhört låga spreads och möjligheter att anpassa plattformen efter DINA villkor är Admiral Markets målsättning.

Vi hörde att ni för närvarande letar efter Introducing Brokers för samarbete och duktiga valutahandlare för en handelsdagbok, kan du berätta mer om det?

1. Absolut, vi letar givetvis alltid efter duktiga Introducing Brokers som introducerar kunder till oss i utbyte mot en % av spreaden. Så om du som läser detta anse dig vara rätt person, kontakta oss på [email protected]

2. Vi har börjat jobba med en idé om en handelsdagbok för vilken vi behöver en duktig svensk handlare, rätt person kommer att få erbjudande om samarbete och bra ersättning! Har du en positiv P/L-kurva på över 6 månader är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Har ni någon minimuninsättning för att öppna ett konto?

10 USD eller motsvarande belopp i SEK eller EUR och uppåt, jag föreslår dock att ni använder vår kampanj där vi ger bort 50 Euro när man öppnar konto, ingen insättning behövs för att ta del av detta erbjudande, se avdelning kampanjer på hemsidan www.admiralmarkets.se .

Har ni någon instättningsgaranti?

Vår insättningsgaranti som gäller i EU under MiFID är på 20’000 Euro vilket kan vara bra och veta. Så när du tjänat in över 20’000 Euro kan du börja tänka på vinsthemtagning.

Avslutningsvis, har ni några tips om hur man enklast kommer igång att handa?

För att starta så fort som möljigt så föreslår vi att du öppnar ett demokonto eller livekonto på vår hemsida www.admiralmarkets.se,
Ett demokonto tar mindre än 5 minute att öppna, om du istället vill börja med ett livekonto glöm då inte att ta del av vår kampanj 50 Euro free give away!.

Köp, sälj och upprepa! Träning är det absolut viktigaste för att lära sig handla.

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.